johnwaynemma
Oplot Challenge Featherweight
Trochę wspomnień jak to wyglądało w 1993 roku :)
Rozpiska
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Pamiętam jakby to było wczoraj, miałem wtedy 14 miesięcy i oglądałem z rodzicami. Ta gala na zawsze zmieniła moje życie.
Czyli ja sam oglądałem na lewym streamie?Ja mialem 13 lat i PPV kupiłem z $$ zaoszczędzonych na komunii
Prawie uwierzyłem ale hajsu z komunii to chyba nikt nie widział :pJa mialem 13 lat i PPV kupiłem z $$ zaoszczędzonych na komunii
Jak to niePrawie uwierzyłem ale hajsu z komunii to chyba nikt nie widział :p
Mi lornetkę kupili a resztę przeżarli., post: 1076375, member: 5281"]Prawie uwierzyłem ale hajsu z komunii to chyba nikt nie widział :p
Prawie uwierzyłem ale hajsu z komunii to chyba nikt nie widział :p
Ja miałem fightpassa i oglądałem na tablecieCzyli ja sam oglądałem na lewym streamie?
Ja za hajs z komunii kupiłem sobie zajebisty telewizor marki Sanyo! Więc jestem żywym przykładem na to, że nie każdego rodzice skubali ;)Prawie uwierzyłem ale hajsu z komunii to chyba nikt nie widział :p
Mógł Ci dać jedną rekawice :DJa za hajs z komunii kupiłem sobie zajebisty telewizor marki Sanyo! Więc jestem żywym przykładem na to, że nie każdego rodzice skubali ;)
93 rok, ahh pamiętam te czasy jak ze starym (poprzebierani ja w kimono, ojciec w rękawice bokserskie) oglądaliśmy ufc 1. to se ne vrati
Sanyo dożywotnio w moim sercu. Ten mały tv kupę lat mi służył i przeżył dwie konsole (psx i ps2 ;)), myślałem że te TV są nieśmiertelne ale się pomyliłem. Sanyo [*]@Arlovski, szacun za Sanyo :D Miałem i TV i wideo, które ziałało jeszcze rok temu, choć już ledwo widoczne cyferki na ekraniku. Wyniosłem do piwnicy i pewnie już zamarzło, kasety również.
Miałem podobnie, tylko że kupiłem Elemisa :DJa za hajs z komunii kupiłem sobie zajebisty telewizor marki Sanyo! Więc jestem żywym przykładem na to, że nie każdego rodzice skubali ;)
A ten co walczył w jednej nie wyglądał?Po co siedzieć przed tv w rękawicach. Wyglądałbym jak debil:)
Tak. Tam debiutował Pudzian.To ta gala co w Mariocie była?
nie wiem skad wzieli tyle wiary, rozumiem ze bilety byly darmowe