Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Połowa CMEzaraz się zacznie main event?
Nie zapomnieli pkt 3.... bogactwo i władzaZapomnieli dodać że wypadałoby mieć złoża ropy naftowej na podwórku
Pół godziny po tym jak Opetaia pośle Briedisa na deskizaraz się zacznie main event?
tak tak już za momencik...zaraz się zacznie main event?
zaraz się zacznie main event?
Po MamedzieKiedy Adamek?
Półtorej godziny po tym jak Opetaia pośle Briedisa na deski
Kurwa jaki ten breidis to stypiarz
Z polskim czy US komentarzem oglądacie/polecacie?
W sumie to jak wspomnieliściw kilka razy dopiero zauważyłem że jest polski strumyk, kij z nimCo powiecie o tym komentarzu polskim naszym… wg mnie lipa
Różnica taka, że Ci "gypsy" są pochodzenia irlandzkiego i nie mają nic wspólnego z naszymi śniadymi cyganami, którzy są grupą etniczną pochodzenia indyjskiego
Włączyłem go o 19 i tak już zostało.Co powiecie o tym komentarzu polskim naszym… wg mnie lipa
Samochód zniszczy a psa wyrucha
ja paczę, Opetaia ma dużą przewagę, trochę stypa, teraz trochę akcjiOglada toktos? jak punktacja.myslalem opetaia goprzed czasem jebnie
ostatnio z Mekumbanu było chyba z 1,5 h wejscia tzn koncertu....Ostatnia runda 45 minut wejścia i będą walczyć... miejmy nadzieję.
od 9tej rundy się orworzyła walka...ja paczę, Opetaia ma dużą przewagę, trochę stypa, teraz trochę akcji
Jak nos Opetaiiod 9tej rundy się orworzyła walka...
Ronaldo i Joshua bardziej zainteresowani sami sobą niż walkami. Chyba mają sie ku sobie. W sumie nic dziwnego obaj przystojni, obaj wyrzeźbieni. Może po gali będzie jakieś zaproszenie do trójkąta z Georginą