Prorok Izajasz
UFC Lightweight
Chłop pije codziennie 0.7Kovalev nie ma już takiego błysku co kiedyś.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Chłop pije codziennie 0.7Kovalev nie ma już takiego błysku co kiedyś.
Rudy zabral mu duszę, tak go zezłomowałChłop pije codziennie 0.7
nie przerwal przeciez wstal na osiem. za duzo soi.Serio sedzia to przerwal? Mam nadzieje ze w walce Fury Usyk sedzia bedzie bardziej zdrowy na umyśle i nie spierdoli tej walki.
Bez głosu ogladam bo jade pociągiem. Wydawalo mi sie ze runda powinna trwac jeszcze kilka sekund. Jak UD to przepraszamynie przerwal przeciez wstal na osiem. za duzo soi.
Dokad jedziesz?Bez głosu ogladam bo jade pociągiem. Wydawalo mi sie ze runda powinna trwac jeszcze kilka sekund. Jak UD to przepraszamy
Jadę Ci wpierdolićDokad jedziesz?
akurat mam jelitowke.. twoje szanse wzrastaja do 7% sojowy chlopczeJadę Ci wpierdolić
To chyba szeptucha Ci plecy chrzanem nasmarowała ze taki hardy sie zrobiłeśakurat mam jelitowke.. twoje szanse wzrastaja do 7% sojowy chlopcze
coreTo chyba szeptucha Ci plecy chrzanem nasmarowała ze taki hardy sie zrobiłeś
Dajcie juz spokoj... Jacek wczesniej weekend zaczal, swoj chlopTyson Fury (24-0-1, 34 KO)
41 lat, 41 walk na pro, plus mało higieniczny tryb życia...Kovalev nie ma już takiego błysku co kiedyś.
Plus jeszcze wiek i zużycie materiału ciężkim bojami dopełniło obraz...Ward naruszyl kovaleva, Canelo zabral mu całkowicie duszę
Swego czasu jedna z najwiekszych walk w boksie do zrobienia byla unifikacja Kovalev vs Stevenson. Niestety nie doszlo do skutku lecz na szczęście karma i tak dopadla stevensona i Gwozdyk go trwale okaleczylPlus jeszcze wiek i zużycie materiału ciężkim bojami dopełniło obraz...
Ja oglądam na vipleague po angielsku i dobrze śmiga.Szanowni eksperci, jakiś inni link, coś poza strumykiem? Poza domem jestem i muszę mieć coś z opcją wybierania jakości, a na strumyku takich strimów nie ma.
Rywale z 3 ostatnich lat tego Szweda to mają rekordy...Dlatego czas zejść ze sceny niz być workiem do bicia dla młodych byczków
Dużo niestety było takich walk co nie doszły do skutku, albo były już kilka lat po terminie, dobrze że mamy dziś Usyk vs Fury!Swego czasu jedna z najwiekszych walk w boksie do zrobienia byla unifikacja Kovalev vs Stevenson. Niestety nie doszlo do skutku lecz karma i tak dopadla stevensona i Gwozdyk go trwale okaleczyl