ninja
UFC Heavyweight
kuponik poszedł?Kurła jebany czarnuch z ruskiem nie mógł wytrzymać do drugiej....
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
kuponik poszedł?Kurła jebany czarnuch z ruskiem nie mógł wytrzymać do drugiej....
![]()
chyba tematy pomysliłeś byczqDobra, dawać Gohę z tą młodą.![]()
To co Fury i Franiu o 22?
kuponik poszedł?
Takchuja tej gali zobacze, dwie walki zostaly?![]()
A kolega chyba nie typował... że były cruiser wytrzyma do 2 rKurła jebany czarnuch z ruskiem nie mógł wytrzymać do drugiej....
![]()
Tak, patrzac na pare walk rusa to jest ociezaly i w miare powolny. Waszka uczyl go boksu dopoki nie przystanal w naroznikuA kolega chyba nie typował...były cruiser wytrzyma do 2 r![]()
No ale ten Wright to przegrał w ciężkiej z gościem 14-9 w 2 rundzie, a sam dodatkowo wskoczył na zastępstwo...Tak, patrzac na pare walk rusa to jest ociezaly i w miare powolny. Waszka uczyl go boksu dopoki nie przystanal w narozniku![]()
Życie!No ale ten Wright to przegrał w ciężkiej z gościem 14-9 w 2 rundzie, który dodatkowo wskoczył na zastępstwo...
Dzieki MistrzuOglądam od początku , zero zacinki. Spróbuj tu: https://zuzz.tv/?league=Boxing&name=tyson_fury&i=238
Cześć ekipa![]()
Czołem wszystkim![]()
Witam. Jebebombe jakoś niedługo?
Ale którą książkę...Pół godziny temu skończyłem czytać książkę Majka Tysona więc teraz jestem największym fanem boksu.
Dawać mnie tego makumbe Furiatowi na pożarcie.![]()
Dzieki Mistrzu
Tutaj chca 99$ takze h.. tam, jutro obejrze powtorki, a teraz patusow z Clout popacze![]()
Chyba że przedłuży się studio bo walki na razie krótkie... nie wyszły poza 4 r, a i były 2x w 1 r.
Jedna walka została, także niedługo ;)
A dałem koledze linka za free... a tu takie cośDzieki Mistrzu
Tutaj chca 99$ takze h.. tam, jutro obejrze powtorki, a teraz patusow z Clout popacze![]()