barthez01
Bellator Lightweight
Panowie od dziś chce podejść bardziej profesjonalnie do tematu bukmacherki i spróbować zacząć grać rozsądniej jeśli chodzi o typowanie. Zakladam tutaj ten temat aby jeszcze bardziej się zmobilizować do dokładniejszej gry i typów. Postanowiłem sobie przelać na UNIBETA 2000 zł i tym obracać i zarabiać. To na moje możliwości suma, więc zrobię wszystko aby ten budżet zwiększać i chce dodać jedno, nie chce tu z nikim rywalizować kto lepiej typuje a kto gorzej. Po prostu sam dla siebie, żeby się sprawdzić. Oczywiście mogłem to zrobić w programie jakimś swoim a nie tu, ale stwierdziłem, że bardziej jakoś typy i kupony na na otwartej stronie gdzie są użytkownicy bardziej mnie do tego zmobilizuje.
Na koniec chciałbym dodać, że ten temat tylko i wyłącznie jest do moich typów, bez żadnych zbędnych komentarzy, ewentualnie jakieś polubienia pod postem kupony mile widziane jeśli oczywiście będzie co lajkować, hehe :) Wszelkie pytania do mnie w tym temacie w jakimś innym założonym temacie abym tu mógł sobie na spokojnie wszystko rozliczać. Więc od dziś 20 czerwca zaczynam grać konkretniej i podejść bardziej profesjonalnie i zobaczymy czy uda mi się przynosić zyski z tego.
Pozdro
Na koniec chciałbym dodać, że ten temat tylko i wyłącznie jest do moich typów, bez żadnych zbędnych komentarzy, ewentualnie jakieś polubienia pod postem kupony mile widziane jeśli oczywiście będzie co lajkować, hehe :) Wszelkie pytania do mnie w tym temacie w jakimś innym założonym temacie abym tu mógł sobie na spokojnie wszystko rozliczać. Więc od dziś 20 czerwca zaczynam grać konkretniej i podejść bardziej profesjonalnie i zobaczymy czy uda mi się przynosić zyski z tego.
Pozdro