kamerling
WSOF Welterweight
Jak w temacie - Panowie, porzuciliście ten cykl? To była świetna sprawa poczytać, co np. @Paweł Kowalik czy @Wojsław Rysiewski sądzi o jakiejś walce i na kogo stawia...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Speszyłeś go i się zamknął w sobie.Ej gdzie jest ten temat o Bellatorze z dzisiaj :)? Był genialny.
To autor musi mieć zajebiście słabą psychikę. Nie to co Jarek Psikuta.Speszyłeś go i się zamknął w sobie.
A liczyłem, że go podepną:(To autor musi mieć zajebiście słabą psychikę. Nie to co Jarek Psikuta.
Wojek KSW podobno ogląda;) I Kowalik śpi po dworcach po galach ale nie wiem czy się liczy.ja sie zastanawiam czy w ogole ktos z redakcji jeszcze oglada MMA, a co dopiero czy beda analizowac walki, haha. TJ czasem cos tweetnie o UFC, Chmura z defem czasem zasna na czacie, ale reszta? hm. :p
To już musisz apelować u samego autora tego newsa:)A liczyłem, że go podepną:(
no, też kiedyś o to pytałem i zostałem odprawiony z kwitkiem. Węszę gruby spiseg i pieniążki z betsafe'a.
Pasja i zaangażowanie mija wraz z wstąpieniem do redakcji :Dja sie zastanawiam czy w ogole ktos z redakcji jeszcze oglada MMA po nocach, a co dopiero czy beda analizowac walki, haha. TJ czasem cos tweetnie o UFC, Chmura z defem czasem zasna na czacie, ale reszta? hm. :p