Dyskusja o drugim sezonie brazylijskiej edycji The Ultimate Fighter. Trenerami są Werdum i Nogueira, a zawodnicy rywalizują w wadze półśredniej. W tym temacie można wrzucać również inne materiały, np. zapowiedź odcinka. Linki do pobrania oraz wideo można wrzucić i znaleźć tutaj. --- Lista uczestników: • Bruno • Jacare • Dias (11-3-1) • Cleiton • Foguete • Duarte (12-1) • Daniel • Gelo • Oliveira de Azeredo (4-1) • David Vieira (4-0) • Felipe Olivieri (11-4) • Gil Freitas (14-5) • Henrique • Sucuri • Batista (4-0) • Juliano • Ninja • Wandalen (7-3) • Leandro • Buscape • Silva (5-0) • Leonardo Santos (11-3) • Luciano Contini (8-1) • Luiz Jorge • Besouro • Dutra Jr. (11-2-1) • Marcio • Pedra • Santos (4-0) • Neilson Gomes (14-2) • Pedro Irie (9-5-0) • Roberto Barros • Corvo • Martins Amorim (6-1) • Robson • Negao • Ferreira (4-0) • Ronaldo • Rony Silva • Oliveira Silva (3-0) • Santiago • El Rasta • Ponzinibbio (18-1) • Thiago • Bel • Silva (9-3-1) • Thiago • Marreta • de Lima Santos (8-1) • Thiago • Jambo • Goncalves (15-3) • Tiago • Unstoppable • Alves (3-0) • Viscardi Andrade (13-5) • Wande Lopes Santana (6-0) • Weguimar • Big Big • de Lucena Xavier (17-5-1) • William • Patolino • Macario (6-0) • Yan Cabral (10-0)
Niecierpliwie czekam na drugi sezon. Szczerze nie wiem kiedy startuje, więc może ktoś poda na start termin :)?
Dzięki Cactus za temat ;) TUFa z ulubionym zawodnikiem wypada obejrzeć ;) Dużo bardziej wole brazylijskie wersje niż amerykańskie. Co do faworyta to stawiam na Cabrala bo tylko jego z tego grona znam ;)
Team Nogueira: Luiz Dorea - boks Everaldo Penco - BJJ Eric Albarracin - zapasy Sheymon Moraes - muay thai Vitor Miranda - kickboxing Team Werdum: Wanderlei Silva - MMA Rafael Cordeiro - muay thai Rubens Cobrinha - BJJ Kenny Johnson - zapasy Felipe Werdum - capoeira
Moze to glupie pytanie (nie ogladalem pierwszego tufa), ale nie ma wersji z angielskimi napisami? :-)
ooo, to mega, zaraz sprawdzam. jak dobrze pamietam to tamten tuf mial angielskie napisy wjebane z miejsca. no i jeszcze Wanderlei u Werduma! :)
http://cohones.mmarocks.pl/topic/the-ultimate-fighter-17-linkidownload/page/3#post-523160 @up Jeszcze nie ma. 1 sezon był z napisami, do tego jeszcze nie ma.
Nie wiem czy ktoś poza mną już to ogląda, ale napiszę swoje spotrzeżenia. Pierwszy odcinek na plus, z drugim czekam na napisy.Zawodnicy przykładają się do walk , dają fajne starcia. Na uwagę zasługują Maretta i Besoura, a także Irie ze swoim nokautem. Jak narazie wg mnie najlepiej się w odcinku pokazali .
Ja oglądałem...1 sezon cały z napisami, więc dziwnie było, ale wziąłem pod uwagę fakt, że będzie sporo walk, to uniwersalny język...Drugi odcinek już chyba poczekam jak będzie z napisami.
Czy może ktoś potwierdzić informację o tym, że Yan Cabral wypadł z domu na skutek kontuzji? Nie oglądałem czwartego odcinka.
O cholera wypadł? Był moim faworytem. Czekam na napisy do odcinka 4 i wtedy pooglądam. Kurwa, żesz się musiałem natknąć na spoiler. Jak szukasz takich info to w linkach Cactus często wrzuca podsumowania, pogrzeb tam.