tshirty MMAROCKS.PL

Paul Teutul Sr.

Jungle Fight
Welterweight
Chciałbym nieśmiale zgłosić Naczelnemu i reszcie Zespołu zapotrzebowanie na takowe. Nie wiem czy mmarocks.pl ma nadal charakter niekomercyjny czy nie ale moglibyście sobie dorobić chociazby na dobre rejestratory do wywiadów (żeby dźwiek nie był w jednym kanale;), sensowne mikrofony do Szczęki (bo te co słychać to chyba takie skajpowe po 9zł z tesco) i inne takie. Chętnie zakupię gustowną koszulkę z logiem mmarocks.pl.

jurass

BAMMA
Bantamweight
Paul Teutul Sr.
"Nie wiem czy mmarocks.pl ma nadal charakter niekomercyjny"

chyba jest jednak jakis obrot pieniedzy, ostatnio spartakus nawet sie reklamowal na glownej ;P

konkur

Brutaal
Bantamweight
Ja proponuje gdzies na t-shircie (najlepiej z przodu, na srodku) umiescic kilka/kilkanascie zdjec Sexyamy.

KIBIC

Oplot Challenge
Heavyweight
Ale te t-shirty będą takie zwykłe czy firmowe (pitbull).

Zeby po 2 praniach nadruk się nie odkleił:)

Meru

Moderator
Cohones
2wdojr9.jpg

Paul Teutul Sr.

Jungle Fight
Welterweight
Pitbulla? Myślałem o wzorze bez czaszek, kastetów, toczących pianę z pyska american staffordshire terrierów, skrzyżowanych ganów, asów pik i drutu kolczastego. Paul Najman, masz gust i smak, czytasz to, zaprojektuj coś chłopakom:)

KIBIC

Oplot Challenge
Heavyweight
Ale mnie chodziło o firmę (gramaturę) a nie żeby psy były na koszulce:P

Koper2007

BAMMA
Heavyweight
Trzeba by dodać ankietę na stronę z pytaniem "ile kupiłbyś/kupiłabyś koszulek z logiem mmarocks?" bo to oczywiste, że każdy chciałby być posiadaczem takiej wspaniałej koszulki, ale po prostu administracja musi wiedzieć jaką ilość musi wypuścić na rynek.

konkur

Brutaal
Bantamweight
Nawet najgorsze stylowo koszulki z taka iloscia Sexyamy rozejda sie jak swieze buleczki.

Mort

Żołnierz Chrystusa
Nigdy bym takiej nie kupił, po co mi klata jakiegoś typa na własnej klacie? Co nie konkur?:D

konkur

Brutaal
Bantamweight
Klata jakiegos typa bylaby tragiczna, ale klata Sexyamy prezentuje sie w kazdych warunkach pieknie.

KIBIC

Oplot Challenge
Heavyweight
A może by tak poprosić Najmana o zrobienie z 2 projektów a w ramach wynagrodzenia obdarować Go paroma koszulkami?