Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dobry trening jest Guidy z Kettlami gdzieś w necie. A dobra poszukam wam:
Ja robię kettle od lat. Tyle, że na zimę odkładam je i idę na siłkę żeby nadrobić ciężkie dźwiganie , pakowanie klaty, bicków i te wszystkie dziewczyny z siłowni poznać. Ale co do kettli to od kiedy z nimi robię zauważyłem, że: urosły mi barki, w okresie kettlowym zawsze zrzucam parę kilo a zima na siłce nabieram(oczywiście tłuszczu nie mięśni). No oczywiście jestem silniejszy mimo wszystko.
14? Moja żona macha 20 jedną ręką. Edytuj posta@skunx cwicze ale praktycznie zadnych takich typowych cwiczen z czajnikiem tzn podrzuty i te wszystkie najbardziej popularne. Jakos na taka ogolnorozwojowke brakuje czasu w domu. Ogolnie zamowilem najpierw czajnik 20 kg bo Masu mi tak doradzil hehe ale za duzo kg jak dla mnie i sie zamienilem z kumplem na 14 kg. Uzywam go glownie jak robie bicka, trika czy bareczki. Na silownie nie chodze tak wiec mi to starcza a na treningach lub po i tak dobijamy sie stacjami i tam kettle tez sa w uzyciu. Dzieki ze pytasz i ze wogole pamietales!