Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ok, przyjmuję, że w tym temacie możemy ogólnie pogadać o zapowiedziach gier. Lubię ten temat, ponieważ czasami dobór odpowiedniego utworu + odpowiedni montaż tworzą małe arcydzieła, które miło się ogląda bez interesowania się danym tytułem. W ogóle jestem strasznie podatny na trailery i się nimi jaram. Podam te, które powodują u mnie opad szczeny:
najlepszy live-action trailer jaki widziałem.
Świetny przykład tego co wyżej pisałem o doborze utworu. New Order rocks. Hideo Kojima to geniusz.
jak wyżej
mój faworyt, chyba jedyny trailer, który oddaje klimat tej gry
Z klasyków u mnie rządzą
i za muzykę
Mi się podoba i tak :PAkurat ten trailer Skyrima jest strasznie badziewny w kontekscie serii The Elder Scrolls. Ani jednego elementu charakterystycznego i przede wszystkim żadnej obcej rasy. To równie dobrze mógłby być zwiastun czegokolwiek innego ze smokiem.
Czekam na to:)
Legendy ze Sierra powracają z emerytury i tworzą nową grę point-and-click w dawnym klimacie
Legendy ze świata gier, założyciele kultowego Sierra - Ken i Roberta Williams - powracają i zapowiadają nową grę w dawnym klimacie. Czekamy z niecierpliwością.ithardware.pl
Brakuje C4 ale przynajmniej bez LPGqwerty.