Shoocker Lejdis Fajt Najt Sep 7, 2011 #3 Inaczej bedziesz mowil, jak ogorek z blyskawica, zaloza konkurencyjna strone, a notowania "mmaraks" spadna :)
Inaczej bedziesz mowil, jak ogorek z blyskawica, zaloza konkurencyjna strone, a notowania "mmaraks" spadna :)
GLF KSW Light Heavyweight Sep 7, 2011 #9 Zakazany owoc dumnie krąży mi nad głową... Yazz dzięki za sentymentalną podróż wstecz do dzieciństwa :)
Zakazany owoc dumnie krąży mi nad głową... Yazz dzięki za sentymentalną podróż wstecz do dzieciństwa :)
kokos80 Brutaal Super Heavyweight Sep 7, 2011 #10 malina przykro mi. przykro mi, ze jestes taki frustratem.
Puczi Dobry człowiek Sep 7, 2011 #11 szczerze, to mimo szacunku dla defa i śmiechu z postów kokosa, ten temat nie ma w sobie nic śmiesznego
szczerze, to mimo szacunku dla defa i śmiechu z postów kokosa, ten temat nie ma w sobie nic śmiesznego
defthomas Vale Tudo Championship Cohones MMARocks Sep 7, 2011 #12 Spoko, mnie też już nie śmieszy :) Chciałem się odgryźć jakoś za 6 miejsce w rankingu
Ramp4ge Shark Fights Heavyweight Sep 7, 2011 #13 :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
JB_ FREESTYLE || GRECO Cohones MMARocks Sep 7, 2011 #15 "Spoko, mnie też już nie śmieszy :)" Chce zostać Twoim uczniem :D
kokos80 Brutaal Super Heavyweight Sep 7, 2011 #16 def sa i tacy, co twierdza, ze nawet na 6 pozycje nie zasluzyles :)
Gori Jungle Fight Light Heavyweight Sep 7, 2011 #20 A wiecie jak się nazywa murzyn z kokosem w dupie ? Bounty :-) Oczywiście Kokos bez obrazy, to nie tyczy się Ciebie, poprostu tak mi sie skojarzyło. Kokos wpływowy człowiek, więcej postów ;-)
A wiecie jak się nazywa murzyn z kokosem w dupie ? Bounty :-) Oczywiście Kokos bez obrazy, to nie tyczy się Ciebie, poprostu tak mi sie skojarzyło. Kokos wpływowy człowiek, więcej postów ;-)