Kolejna międzynarodowa edycja TUF'a (The Ultimate Fighter: Latin America) Trenerami są Cain Velasquez i Fabricio Werdum TEAM VELASQUEZ Bantamweight Marco Beltran (5-2), 27, Morelia, Mexico Henry Briones (13-4), 33, Tijuana, Mexico Alejandro Dominguez (22-6), Tlatenango, Mexico Jose Quinonez (10-1), 23, Tlatenango, Mexico Featherweight Gabriel Benitez (16-4), 25, Tijuana, Mexico Masio Fullen (6-4), 27, Guadalajara, Mexico Yair Rodriguez (2-1), 22, Parral, Mexico Rodolfo Rubio (12-6), 27, DF, Mexico TEAM WERDUM Bantamweight Guido Cannetti (5-1), 34, Buenos Aires, Argentina Fredy Serrano (1-0), 34, Bogota, Colombia Bentley Syler (5-0), 31, Santa Cruz de la Sierra, Bolivia Marlon Vera (5-1), 22, Guayaquil, Ecuador Featherweight Humberto Brown (4-4), 29, Panama City, Panama Leonardo Morales (4-0), 21, Managua, Nicaragua Diego Rivas (5-0), 22, Temuco, Chile Alex Torres (1-1), 25, Bogota, Colombia Kolejne odcinki jak zwykle w tym wątku: http://cohones.mmarocks.pl/topic/the-ultimate-fighter-linki-torrenty-video
Już 2 były. Z czego ten pierwszy tydzień temu to jakiś wstęp był, dużo gadania o historii itp. A wczoraj/dzisiaj już normalny odcinek z walką na końcu. Niestety nie po angielsku.
Na Fight Passie wszystko jest z angielskimi napisami. Dzisiaj nadrabiam zaległości. Płacić kurwa! : D
Voranek jest, oglądam 2 odcinek, wrzuć 720p http://kickass.to/usearch/The%20Ultimate%20Fighter%20latin%20america/
Oglądałem pobierznie, tak jak pisze Grzechu, jest to pierwszy odcinek tego tufa, jakość obrazu nie jest zła, ale czekam na 720p
Jest pierwszy odcinek z napisami. Walka fajna, zaskoczył mnie ten Teco, według UFC on ma nieodnotowane walki na sherdogu. Też nie chcę mi się wierzyć że wzięliby go do TUFa z rekordem 0-1. Tak czy siak, bardzo fajnie wyglądał w tej walce i przede wszystkim zaskoczył, bo Sylera stawiałem w gronie faworytów koguciej. Ten Argentyńczyk Canetti mnie irytuje. Chodzi i się spina, w zapowiedzi następnego odcinka też jest tylko pokazane jak chodzi wkurwiony. Ogólnie to liczę, że będzie wyrównana walka, i Team Velasquez nie zdominuje Team Werdum, niczym Kanadyjczycy Australijczyków , albo Team Edgar drużyny Penna. Odcinek ogólnie super, i czuję, że będzie to dobry TUF. Oby!
Ktoś wie gdzie można kupic takie wąsy? ;-) Ciekawy sezon się zapowiada, w TUFie to ostatnio reguła, że im lżejsze wagi tym więcej się dzieje.
Bez walk eliminacyjnych program jest świeższy. Realizacja jak zwykle na świetnym poziomie. Jak na początek, walka była przezajebista, takie bitki chcę oglądać, przez to widać, że chłopakom mocno zależy na byciu tym Ultimate. Ogólnie miałem wrażenie, że Teco wziął jakąś ekstra lekcję ground£ u Caina, bo w przeciągu tej rundy ciosy w parterze wchodziły bardzo czysto. Wyeliminować problemy z wagą i będzie dobrze. Sezon zapowiada się mega ciekawie, w końcu latynosi. Tacy trenerzy przyciągają! Viva Mexico! :-)