The Ultimate Fighter - Marcin "Polish Zombie" Wrzosek

VaeVictis

UFC
Light Heavyweight
11133780_1056691187691861_3096976433919150930_n.png

Za nami historyczne wydarzenie w postaci zdobycia przez Polke mistrzostwa UFC. Byc moze przed nami kolejne, czyli udzial polskiego zawodnika w programie The Ultimate Fighter i walka o kontrak z UFC. Juz jutro w Las Vegas Marcin Wrzosek bedzie staral sie przekonac do siebie Dane i jego wspolpracownikow, oby skutecznie.

halibut

UFC
Middleweight
Jak to wygląda: rywalizują rozmową o to miejsce, charyzmą itd? Bo raczej nie ma eliminacji fizycznych?

baju

Vale Tudo
Championship
Cohones
MMARocks
Jak to wygląda: rywalizują rozmową o to miejsce, charyzmą itd? Bo raczej nie ma eliminacji fizycznych?
wszystkim, tak ja to widzę. wywiady z zawodnikiem, osobowość + sprawdzenie umiejętności: parter, stójka etc.

Zioło Dziekan

WSOF
Welterweight
taki talent szoł. To już nie wystarczy że się dobrze bije :(?
musi jeszcze mieć jakieś zjebanie mentalne, bez tego ani rusz. Ulubione typy producentów TUFa: śmieszek/dowcipniś, gburek/agresor_po_alko, fanatyk_religijny/filozoficzny, chłopak_z_sąsiedztwa
nie znam Wrzoska, to nie wiem co mu pasi

Grubas

UFC
Middleweight
Są jakieś kryteria które trzeba spełnić żeby wogóle się dostać do TUF? Samemu można się zgłosić czy to UFC zaprasza? Nawet do tego etapu co Marcin teraz się stara...

Grubas

UFC
Middleweight
VaeVictis jeśli wszystko po angielsku to lipa bo słabo władam tym językiem:wink: zapomniałem dodać żeby nikt jakiś linków anglojęzycznych nie wstawiał:wink: tak w skrócie niech ktoś napisze tylko jak można prosić:confused:

VaeVictis

UFC
Light Heavyweight
VaeVictis jeśli wszystko po angielsku to lipa bo słabo władam tym językiem:wink: zapomniałem dodać żeby nikt jakiś linków anglojęzycznych nie wstawiał:wink: tak w skrócie niech ktoś napisze tylko jak można prosić:confused:
W duzym skrocie. Warunkiem kluczowym jest wiek miedzy 21 a 34, dodatni zawodowy rekord z minimum trzech walk, pozwolenie na pobyt i prace w U.S.A., a wprzypadku obcokrajowcow dodatkowo cos w rodzaju zaswiadczenia o niekaralnosci.

mateusz19191010

UFC
Bantamweight
W duzym skrocie. Warunkiem kluczowym jest wiek miedzy 21 a 34, dodatni zawodowy rekord z minimum trzech walk, pozwolenie na pobyt i prace w U.S.A., a wprzypadku obcokrajowcow dodatkowo cos w rodzaju zaswiadczenia o niekaralnosci.
Dla tufa kobiecego to chyba są kryteria tak na 90% obniżone :D

VaeVictis

UFC
Light Heavyweight
Marcin ma ewidentnie szczescie do spotykania ciekawych ludzi. A to dopiero poczatek pobytu w Stanach.

Olos

-=PRIDE FC=-
musi jeszcze mieć jakieś zjebanie mentalne, bez tego ani rusz. Ulubione typy producentów TUFa: śmieszek/dowcipniś, gburek/agresor_po_alko, fanatyk_religijny/filozoficzny, chłopak_z_sąsiedztwa
nie znam Wrzoska, to nie wiem co mu pasi
Chyba śmieszek/dowcipniś. Wrzosek tak przynajmniej dla mnie ma coś w sobie z Mayhem'a i to raczej te dobre cechy osobowości. Mam jednak nadzieje, ze mu sie nie poryje tak jak Millerowi :D. Tak czy inaczej liczę, że się mu uda zawojować w tym TUF'ie.

VaeVictis

UFC
Light Heavyweight
"Kto nie ryzykuje ten nie pije szampana!" to ostatni wpis Marcina na FB. Oczywiscie interpretowac mozna to na milion sposobow, ale ja jestem prawie pewny, ze mamy pierwszego Polaka w TUF-ie i dzieki temu ten temat niebawem ozyje.

Born2kill

UFC
Heavyweight
Ja odniosłem wrażenie, że jednak chce zaryzykować i po prostu spróbuje w lekkiej jakoś się mieścić. Skoro go zechcieli, a obecnie Polak w TUF'ie też dobra sprawa może się wydawać. Dotąd tak jak z galami u nas mieli podejście chyba.

VaeVictis

UFC
Light Heavyweight
Komentarz Marcina do pytan o wyniki elimnacji : "Szybkie info dla wszystkich którzy pytają o eliminacje do Ultimate Fightera, nie mogę powiedzieć czy się dostałem czy nie ponieważ sam nic nie wiem."
To oznacza, ze Wrzosek przebrnal przez 1 etap eliminacji bo czesci zawodnikow podziekowano juz w pierwszym dniu.

VaeVictis

UFC
Light Heavyweight
Zostaje chyba tylko czekac na oficjalna informacje, ze Marcin jest w programie :)

"BARDZO WAZNA INFORMACJA!
Z powodu moich rosnacych zobowiazan treningowych bede musial zaprzestac prowadzic zajecia z MMA dla poczatkujacych w Industrial Gym and Fitness Center w Newark. Chcial bym przeprosic wszystkich poczatkujacych ktorzy poswiecali sie treningom ale w tym momencie mam zbyt duzo na glowie zwiazanego z moim wlasnym treningiem do walk aby moc pogodzic to z rola trenera. Od teraz Fighting Division Newark bedzie istnial wylacznie jako grupa zawodnicza a z tego miejsca chcial bym zaprosic okolicznych zawodnikow MMA/kickboxingu/BJJ/zapasow do przylaczenia sie do naszych treningow (bez zadnych zobowiazan). DZISIAJ ODBEDZIE SIE NASZ OSTATNI TRENING GRUPY POCZATKUJACEJ O 19.30 W INDUSTRIAL GYM. To bylo rewelacyjne doswiadczenie trenowac was i z wami:) prosze o przekazanie tej informacji wszystkim zainteresowanym ktorych nie ma na facebooku"