Mort Żołnierz Chrystusa May 12, 2011 #5 No jasne, nie dość, że ugotuje to jeszcze bym posparował w wolnej chwili. :-)
sethcab Shark Fights Lightweight May 12, 2011 #7 Chyba najlepsza postać w UFC pod względem charakteru :P
noodles Bellator Bantamweight May 12, 2011 #8 za każdym razem gdy słucham Rampage'a uświadamiam sobie że mój angielski jest do dupy :)
Mort Żołnierz Chrystusa May 12, 2011 #9 Nie wiem czy Wam działa ten u góry, ale mi nie działa, więc zapodaję inny link:
Lucifer oO EFC Africa Lightweight May 12, 2011 #10 Dzięki Mort. Btw ten mały albinos to syn Rampagea? O.O
Konek Oplot Challenge Featherweight May 14, 2011 #11 Btw ten mały albinos to syn Rampagea? O.O - zawriował bym gdyby to okazała się prawda.... lol. + znam Angierlski bardzo dobrze ale jak czasem mam słuchać ze zrozumieniem takich murzynów jak Rampage- robi się ciężko :P
Btw ten mały albinos to syn Rampagea? O.O - zawriował bym gdyby to okazała się prawda.... lol. + znam Angierlski bardzo dobrze ale jak czasem mam słuchać ze zrozumieniem takich murzynów jak Rampage- robi się ciężko :P
Mort Żołnierz Chrystusa May 14, 2011 #12 No jak on tak gada to nie dziwne. :-) Jakby gąbkę połknął czy coś. :-)
GLF KSW Light Heavyweight May 14, 2011 #13 Chyba najlepsza postać w UFC pod względem charakteru :P Click to expand... Leniwa maruda wiecznie szukająca wymówek?
Chyba najlepsza postać w UFC pod względem charakteru :P Click to expand... Leniwa maruda wiecznie szukająca wymówek?