The one and only - Mirosław Okniński

Status
Not open for further replies.

Wojtek123

Moderator
miras_1.png
Temat dla fanów oraz psycho-fanów legendarnego Mirosława Oknińskiego.

Informacje:
Rekord MMA: 1-0
Profesja: trener, promotor, krytyk, mentor, przedstawiciel UFC w Polsce, biznesmen, sędzia punktowy, sędzia ringowy, sędzia.

Ostatnimi czasy szczególnie znany z odkrycia afery ws. lobbowania na niekorzyść gali UFC w Polsce przez filary tego sportu w kraju.

Mój osobisty best of Mirka.
ja przed walką, już tam w szatni podszedłem do niego, i mówiłem że jak jest taki cwany to za darmo tutaj w szatni mogę go rozpracować przez pół minuty

Fani ze świata, wpisujcie miasta i dołączajcie licznie do fanklubu legendy polskiej sceny mieszanych sztuk walki!

885.jpg

VaeVictis

UFC
Light Heavyweight
Jestem ciekaw jak dlugo temat przetrwa na forum :wink:? Oby jak najdluzej po ciekawych elementow do sluchania, ogladania i dyskusji raczej nie zabraknie.

Wojtek123

Moderator
Jestem ciekaw jak dlugo temat przetrwa na forum :wink:? Oby jak najdluzej po ciekawych elementow do sluchania, ogladania i dyskusji raczej nie zabraknie.
A dlaczego miałby nie przetrwać? Świetna kariera Mirka jako zawodnika MMA daje nam prawo do tego tematu w dziale "fankluby zawodników mma". :)

midern

KSW
Heavyweight
Temat chyba prędzej stanie się "anty-klubem", będzie tu wrzucanie śmieszków i komentarzy, a redakcja to zamknie z takiego powodu, ze jak my tu zaczniemy mocniej cisnać to wpłynie na Rocksów i Miras moze jeszcze wiecej pisac na swoim FB.

[email protected]

UFC
Bantamweight
Wielokrotnie były próby zakładania takeigo tematu. Sam próbowałem i natychmiastowo był zamykany :( Mam nadzieję, że tym razem będzie inaczej.

VaeVictis

UFC
Light Heavyweight
Temat chyba prędzej stanie się "anty-klubem"
Taki byl chyba nawet zamysl tworcy, ale oczywiscie moge sie mylic. Ja nie mam ambicji bronic samego Miroslawa Okninskiego, ale jest to postac zarowno barwna jak i wywierajaca, to musza przyznac zarowno zwolennicy jak i przeciwnicy tworcy i szefa PLMMA i Top Team, spore pietno na naszym krajowym MMA. Ile wynika z tego korzysci a ile problemow to juz inna sprawa. Tak bylo w przeszlosci, tak jest teraz i tak bedzie, mam wrazenie, jeszcze dosc dlugi czas.

Wojtek123

Moderator
Na fali ostatnich hejtów myślę że taki temat jest potrzebny! Też nie może być tak, że jak jakiś "Jaunusz" wejdzie na forum i zobaczy same pojazdy po Mirku to pomyśli sobie o nim same nieprzyzwoite rzeczy. Mówmy o sukcesach Mirka, mówmy o tym jaki ma wkład w Polską scenę mieszanych sztuk walki. Mówmy też o jego porażkach i wyssanych z palca teoriach, aby nie podziałało to w drugą stronę.

PaweLisu

Bellator
Bantamweight
Pierwszą historyczną walkę w Polsce (według standardowych zasad MMA) zorganizował Mirosław Okniński podczas targów kulturystycznych Body Show które odbyły się 10.10.2002 roku w Warszawie. W tej historycznej walce zmierzyli się: Temistokles Teresiewicz i Grzegorz Jakubowski. Po 45 minutach morderczej walki w klatce ogłoszono remis.
jakubekteres.jpg

Założyciel PLMMA i ALMMA.
Posiadacz czarnego pasa w brazylijskim jiu-jitsu.
Główny trener Poland Top Team
Oficjalnie krytykuje KSW za monopolizację rynku MMA oraz za brak nadzoru antydopingowego na ich galach

VaeVictis

UFC
Light Heavyweight
A tak serio to nie rozumiem skąd tyle nienawiści do nas.
Rozumiesz tylko pewnie podswiadomie wypierasz, to najzwyczajniej konsekwencja sukcesu jaki udalo sie Wam odniesc.
To były piękne czasy.
Pawel Kowalik z mikrofonem MMA Rocks to byl w ogole swietny okres, az szkoda ze chyba juz zamkniety. Skorzystali za to na tym inni, zwlaszcza zawodnicy i sam Pawel.

o%owany

Prezes ruchu "wkurwionych"
Ej a to czasem nie jest ten czas kiedy facet przechodzi kryzys wieku średniego? Może z tego powodu wali mu do dekla bardziej niż bywa to zazwyczaj?

VaeVictis

UFC
Light Heavyweight
Nie uważacie, że Maciej Kawulski przypomina nieco Mirasa w tonie swoich wypowiedzi? :)
Kawulskiego przypomina mi raczej Pawel Jozwiak z FEN i dopiero teraz, po tych wszystkich latach zaczynam doceniac Macieja. Poszukiwan odpowiednikow Miroslawa Okninskiego radze wszystkim zaprzestac. On jest dokladnie taki jak tytul tego tematu czyli one and only.

Wojtek123

Moderator
Ja zawsze bronie Kawula. Jest zapatrzony na swój produkt, ale to przecież nie powinno dziwić. Ale jednocześnie ma pojęcie o tym co się dzieje, chwali zawodników spoza KSW i potrafi coś o niech powiedzieć. Nie ma takiego wstydu że jest gadka w Puncherze o czołówce jakiejś dywizji w Polsce a on jak Jóźwiak wyskakuje z jakimiś średniakami z FEN'u znanymi z obijania białorusinów.

Wojtek123

Moderator
Prosze moderatora o zamkniecie tematu, nie ma miejsca na obrazanie fighterow na cohones
a co ma jakiś post do tematu typie, jak kiedyś założysz temat ze swoim ulubionym zawodnikiem i wyzwę go od debila to będzie fer jak Ci go zamkną, egoisto?

Yagiel

UFC
Featherweight
Temat jak temat, nie można go zamknać za samo to ,że jest. A Mirek sam sobie dostarcza powodów do tego, aby ludzie się z niego nabijali. Nie trzeba nawet nic pisać, wystarczy cytować jego wypowiedzi.

Status
Not open for further replies.