stopao Oplot Challenge Welterweight Jun 9, 2010 #5 Akcje typu : jak dwóch ludzi wskakuje na trójkąta i jeden drugiego przeskakuje miażdżą :D
DeXx Shark Fights Featherweight Jun 9, 2010 #6 Ja nie mogłem się pozbierać przez parę minut po obejrzeniu tego po raz pierwszy ;)
Tens WSOF Lightweight Jun 9, 2010 #7 Jakiego koloru ma pas? Stopao, kto były faworytem Marcin Held czy Jean Marc?
stopao Oplot Challenge Welterweight Jun 9, 2010 #9 Tens Jean Marc kto to ? Bo chyba coś się pogubiłem, oświeć mnie :D
Tens WSOF Lightweight Jun 10, 2010 #13 Stopao, Jean Marc "Red" De Groot to koleś z tego filmiku przynajmniej tak jest podpisany ;)
Adib ONE FC Heavyweight Jan 31, 2011 #17 On ma purpurowy pas pod Eddie Bravo ;) Wygrał walke w amatorskim MMA (kategoria wagowa -57kg).
VaeVictis UFC Light Heavyweight Jan 31, 2011 #18 Jak na niego patrze to juz slysze Bruca Buffera: Jean Marc "The Flaying Tomato" De Groot.
VaeVictis UFC Light Heavyweight Jan 31, 2011 #20 Czemu ? "Red" to takie pospolite i mialo byc oczywiscie tomato nie potato, juz poprawilem. :-)