Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
to nie byl nimiec, ten z balkonu krzyczal do niego scheiss kanake, a tamten mu odpowiedzial, ze sie tu urodzil i mieszkal w getcieNie oszukujmy się będą następne. Nawet jak ten z dziś to oryginalny Niemiec zrobił
Tak jak powiedziałem właśnie do IAR - jeśli prawdziwe jest to wideo z dachu garażu, to raczej nie IS. Nie ta retoryka
Może mial problemy rodzinne.
1 osoba zabita 2 ranne w ataku maczetą k Stuttgartu (Reutlingen). Sprawca 21 letni Syryjczyk. Uchodźca.
"Spokojny chłopak, niezbyt religijny" za 3...2...1...
1 osoba zabita 2 ranne w ataku maczetą k Stuttgartu (Reutlingen). Sprawca 21 letni Syryjczyk. Uchodźca.
biale kobiety nie pracuja przy kebabachAle w Krakowie kibole tną kiboli, a nie pania sprzedajaca fast food
Pracują w chuj częstobiale kobiety nie pracuja przy kebabach
Ale moi koledzy po szalu, zwłaszcza ten po prawej też wyglądają podejrzanie;)W sumie macie racje to lipa nie zamach ... u @Masu w mieście 3 razy w tygodniu gorsze operacje maczetami robią
no, w PolscePracują w chuj często
ale byki
biale kobiety nie pracuja przy kebabach
No, a gdzie? Polskie forum w końcu, więc o naszych realiach piszę :-D W Niemczech w Berlinie też widziałem, że nie same ciapakib robiąno, w Polsce
ale ja to wiemKolor skory jest bez znaczenia. Jest roznica gdy zabity zostaje niewinny, a gdy ktoś umiera w wyniku porachunkow gangsterskich. Gangsterzy biorą pod uwage to, ze mogą zginąć. Ryzyko zawodowe. Decydując sie na sprzedawanie kebabow nie bierzesz tego pod uwagę. Plus sprzedajac kebaby jestes produktywny, będąc gangsterem jestes rakiem i nikt po Tobie nie placze.
no ale zamach mial miejsce w niemcach :P ja jeszcze nie widzialem bialaski za kebabem, chyb ze takim podrabianym lacznie z pizza i makaronami, w prawdziwych budach z kebabami bialasa/bialaski nie widzialem ani u siebie, ani w dreznie, ani nigdzieNo, a gdzie? Polskie forum w końcu, więc o naszych realiach piszę :-D W Niemczech w Berlinie też widziałem, że nie same ciapakib robią