Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
@herrflick nie przepadam za realizmem, ale praca kozak tylko do chooja się tego teraz narobiło. Chociaż ostatnio chyba mocno na topie robi się tatuaż neotradycyjny.
Jako, że mam nierówno pod sufitem to raczej szukam mrocznych klimatów. Za arbuza dzięki, ale jakoś do mnie nie przemawia. Na tę chwilę zastanawiam się pomiędzy Voice of Ink a Art-Line. Jest tylko jeden problem, że nie mam czasu do nich podjechać.Arbuz. Zależy też w jakim klimacie chcesz robić: old school, neotradycyjny, realizm itd. Polecam szukać tatuatora, a nie studia. Wejdż na fb Arbuza i popatrz co robią. Dero bierze 1300 zł za sesję, reszta nie wiem. Popatrz też na prace Pancha z tego samego studia. Obaj Panowie to polska, jesli nie europejska czołówka także nie musisz na wyjazdy lecieć:) Terminy od 4 do 6 miesięcy
Od siebie polecę: Azazel Milanówek (konkretnie Maćka). Robiłem u gościa cover up. Ma łeb jak sklep, kupe pomysłów, robi praktycznie w każdym stylu więc nie ma problemu z projektem. Konrad KNRD (Studio 3F Białystok): koleś robi tylko neotradycyjne i old schoole i jest w tym przechujem. Od realizmu w tym samym studiu jest Paweł G. również polecam.
Oczywiście są, zwłaszcza na rynku warszawskim, marki, których nie trzeba polecać: Caffeinne Tattoo z Bartkiem Panasem i Miskaczem na czele, Robert Żyła, Tomek Tofi Torfiński, Marek Maras Rydzewski i jeszcze paru innych.
Nie napisałeś jaki styl Cię interesuję. Tak na czuja:Kogo najbardziej polecacie z Trójmiasta?
Post pod postem ale... niedługo TATTOOFEST w Krakowie na EXPO 11/12 czerwca , atakuje ktoś z krakowskiej patologii mma rocks? :)
A Koran nie zabrania tatuaży ?Będę :)
A Koran nie zabrania tatuaży ?
Mój pierwszy :)
Ta cipa coś nie wyszła tatuażyście.Mój pierwszy :)
Ksiazkowy przypadek "Expectation vs Reality":Ta cipa coś nie wyszła tatuażyście.
Podobają mi się tatuaże w tym stylu. Ma jakąś nazwę (ten styl)?
Dziękino to się łapie na new school albo neo traditional. w sumie to jest chyba to samo. nie znam się na tyle
Dawid Rudziński w Warszawie coś podobnego robi.
Tutaj stare jest tylko zdjęcie. Postać na nim na pewno nie, bo ma 30 lat.Juz wiem ze na starosc z tatuazami wyglada sie staro i zajebiscie
Ale wyglada staroTutaj stare jest tylko zdjęcie. Postać na nim na pewno nie, bo ma 30 lat.