Siwy25_1
UFC Middleweight
Ty chory pojebie.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ty chory pojebie.
Jak to mówią widziały gały co brały...
2/3 kadru...
nie odaliGłówna w Poznaniu to stan umysłu. Przedwczoraj byłem świadkiem kłótni jakiejś patoli o koty a dziś takie coś. Gnieźnieńska
View attachment 107847
To pewnie żadna patola, tylko jakiś polonista "Odaj koty"Główna w Poznaniu to stan umysłu. Przedwczoraj byłem świadkiem kłótni jakiejś patoli o koty a dziś takie coś. Gnieźnieńska
View attachment 107847
tak się robi mozzarellę
dziwnie nazywasz odchody węża
Przecież każdy wie, że mozzarella to mięso z muminków.
Widocznie teraz biorą do policji każdego chętnego co przejdzie testy psychologiczne bo tyle jest wakatów...Ten debil próbował go obezwładnić gazem wyszkolony podobno policjant ma ruchy jak jakaś pierdolona ciota.
Już pewnie i przez testy przepychają. W chuj wolnych miejsc jest w policjiWidocznie teraz biorą do policji każdego chętnego co przejdzie testy psychologiczne bo tyle jest wakatów...
Trenowałem swego czasu z policjantami n sekcji. Średnio wyszkolony w jakimś sporcie walki wyciera 99% z nich glebę.Ten debil próbował go obezwładnić gazem wyszkolony podobno policjant ma ruchy jak jakaś pierdolona ciota.