Cassius42
Vale Tudo Championship
I teraz po tym filmiku... będzie słychać w Polsce o rowerzyście - fetyszyście
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
I teraz po tym filmiku... będzie słychać w Polsce o rowerzyście - fetyszyście
A mogłeś pytać od razy czy są dla klimatu stworzone to się bawisz w podchody jakieś
Kiedyś zacząłem uczyć swojego buldoga jeździć na desce, ale że nie był najostrzejszym ołówkiem w piórniku to niestety plan na psiego tony hawka szybko upadł.
Chociaż dobry był?Kiedyś zacząłem uczyć swojego buldoga jeździć na desce, ale że nie był najostrzejszym ołówkiem w piórniku to niestety plan na psiego tony hawka szybko upadł.
Pierwszy raz robiłem, teraz mając większe doswiadczenie przyrządziłbym inną marynatęChociaż dobry był?
Pewnie nie, skoro zostało z niego tylko zdjęcie w avatarzeChociaż dobry był?
Jak robiłem to zdjęcie to miałem tylko psieckoPewnie nie, skoro zostało z niego tylko zdjęcie w avatarze
co za kurwa idiota, wstyd że pochodzi z mojego miasta, po drugiej stronie miedzi
Ale PiSiorki przecież też ciągnęły ciapaków całymi wagonami.No ale kebs !! Z aplikacji prosto do mordy!
Wiadomo. Tylko zjebusy tego nie rozumieją. Chociaż faktem jest, że pełowcy są bardziej wkurwiajacy jako ludzie.Ale PiSiorki przecież też ciągnęły ciapaków całymi wagonami.
Jedni i drudzy przecież może gadają co innego, ale robią dokładnie to samo.
Ale tak tylko rodzina i znajomi by wiedzieli co to za inteligent z szeroką wiedzą na każdy temat... ale że nie wymienił naszych sąsiadów Niemiec i Czechów, bo o Białoruś czy Słowację bym go nie podejrzewał i do tego nie umie liczyć do 5, bo wymienił tylko 4...Pisałem już o nim, jak to ktoś wyżej napisał tylko w innym wydaniu, po co ci piotrek głowa? Jem niom. Tyle dzisiaj jest w necie XD.