Tanio skóry nie sprzedam

Jasne, nie powiedziałem że kierowca motocykla jest bez winy. Chodziło mi o to że kierowca samochodu miał w tym swój udział, nie usprawiedliwiam kierowcy motocykla, tylko mówię że ten w samochodzie też zjebał. Odniosłem się do komentarza który mówił "wina jest po stronie motocyklisty", tak jak by ta kobieta w samochodzie nic złego nie zrobiła.
Trochę pierdolisz kocopoły. Co zawiniła ta baba, że jakiś chłop zapierdalał jak pojebany. Gdyby motocyklista zachował odpowiednia ostrożność i nie jechał za szybko kobieta by spokojnie przed nim wyjechała lub zobaczyła w ekranie i go przepuściła. Nie dał jej takiej możliwości, bo zapierdalał. Może nawet kobieta nie zachowała ostrożności, nie popatrzyła w ekran to i tak nie jesteśmy w stanie określić jej winy, bo to motocyklista stworzył zagrożenie swoją szybką jazdą. No ale, chuj ty wiesz lepiej 8 lat prawo jazdy masz, więc możesz pierdolić coś o debilnych komentarzach i odbierać komuś umiejętność prowadzenia auta.

Trochę pierdolisz kocopoły. Co zawiniła ta baba, że jakiś chłop zapierdalał jak pojebany. Gdyby motocyklista zachował odpowiednia ostrożność i nie jechał za szybko kobieta by spokojnie przed nim wyjechała lub zobaczyła w ekranie i go przepuściła. Nie dał jej takiej możliwości, bo zapierdalał. Może nawet kobieta nie zachowała ostrożności, nie popatrzyła w ekran to i tak nie jesteśmy w stanie określić jej winy, bo to motocyklista stworzył zagrożenie swoją szybką jazdą. No ale, chuj ty wiesz lepiej 8 lat prawo jazdy masz, więc możesz pierdolić coś o debilnych komentarzach i odbierać komuś umiejętność prowadzenia auta.
Niech ci będzie

Jak leciał 200km/h a widać że zapierdala solidnie to 500m pokonuje w 10s. Nie wiem jak wygląda droga z której nadjechał motocyklista, jeśli tam był jakiś załom albo coś co utrudniało widoczność to powodzenia żeby dostrzec odpowiednio wcześnie takiego wariata.
Racja. Gdyby prędkość była choć zbliżona do dozwolonej to zapewne dałoby się go zobaczyć i choć spróbować ocenić z jaką się zbliża. Zapierdalał? Trudno, jednego mniej.

1720377090600.png

A skąd wziąłeś 200km/h, przecież po lewej widoczne jest z 10 m. Gdyby motocyklista jechał 200km/h to wbiłby się w auto, rozjebaloby go jak gnój po polu.
Nie mówię że jechał zgodnie z przepisami, ale takie pierdolenie bo dawca zapierdalał, to jego wina.
Babka wyjechała z podporzadkowanej, jej wina jest pewna, teraz kwestia ile jechał motocyklista.

A skąd wziąłeś 200km/h, przecież po lewej widoczne jest z 10 m. Gdyby motocyklista jechał 200km/h to wbiłby się w auto, rozjebaloby go jak gnój po polu.
Nie mówię że jechał zgodnie z przepisami, ale takie pierdolenie bo dawca zapierdalał, to jego wina.
Babka wyjechała z podporzadkowanej, jej wina jest pewna, teraz kwestia ile jechał motocyklista.
A gdzie ja napisałem, że jechał 200 km/h? Typ w momencie wypadku łamał przepisy ruchu drogowego co uniemożliwia kierującej auto wykonania prawidłowej reakcji i jest to jego wina. Każdy sąd uniewinni tą babkę. Z mojej strony to tyle. Nie ma o co kruszyć kopie i zaśmiecać skórę.

xd to jest dobra akcja, ludzie wyczaili gdzie mieszka i na stronach dla pedałów umawiają się z nimi na ruchanie w jego mieszkaniu :waldeklaugh:

Wpadłem do niego na strima i widzę że założył Gi w oczekiwaniu na opłaconego geja :juanlaugh:

Back