Harambe
Jungle Fight Middleweight
Ja ostatnio znalazłem przeciwieństwo tego gościazabłądziłem na yt
Komentarze dziewczyn pod filmem też bardzo dobre.![]()
Ja ostatnio znalazłem przeciwieństwo tego gościazabłądziłem na yt
Następny [email protected]!n!3c jakiś kurvva, skąd to powypełzało ?zabłądziłem na yt
Za komuny u nas też było tęskno za mandarynkami, tam bliżej Rosji to może podświadomie też tęskni, stąd to wiadro cytrusów.zabłądziłem na yt
Zaimponował jej na pewno.
Nie, chyba spod Atlantic Citynie ten akcent, tu jest gosciu prawdopodobnie z NY![]()
Krzysztof Hołowczyc bez prawa jazdy. Stracił je na 3 miesiące
http://www.rmf24.pl/fakty/news-krzy...wa-jazdy-stracil-je-na-3-miesiace,nId,2552067
Jak udało nam się nieoficjalnie ustalić, Krzysztof Hołowczyc tłumaczył, że spieszy się na konferencję dotyczącą... bezpieczeństwa na drogach.
te hieny czesto maja uklad z policja i dostaja rozne policyjne nowinki, z pierwszej reki i bardzo szybko. Oczywiscie nie za darmoja się kurwa zastanawiam skąd te hieny reporterskie wiedziały, że go zatrzymali i zabrali mu prawo jazdy. Drogówka zadzwonila ?"halo halo mamy tu słynnego rajdowca i zaraz mu zajebiemy prawo jazdy" czy moze samek Hołek w myśl zasady niech piszą co chcą byleby nazwiska nie pomylili.
Ejpuszabłądziłem na yt
kurde, nie pomyślałem o miłości i pokoju przed wypiciem wody po przebudzeniu.zabłądziłem na yt
Pies to pies!
Lepiej mu idzie niż w MMA. Oby zaszedł jak najdalej i został przy tańcu.Polska to jest naprawde oryginalny kraj :D totalne beztalencie muzyczne sprzedaje najwiecej plyt, potem na tej fali popularnosci idzie do mma gdize po ponad roku treningu przegrywa z aktorem a na końcu tańczy walca w programie rozrywkowym
polska to stan umysłu.Polska to jest naprawde oryginalny kraj :D totalne beztalencie muzyczne sprzedaje najwiecej plyt, potem na tej fali popularnosci idzie do mma gdize po ponad roku treningu przegrywa z aktorem a na końcu tańczy walca w programie rozrywkowym