DamiannN
Maximum FC Light Heavyweight
@Marcin Jabłoński Jest szansa na powrotów ss w starym stylu? Obecnie podcast nie ma podejścia do starej ss która prowadzil tidzej . Brakuje dłuższych podsumowac i luźnej atmosfery .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Tidzeja nie ma w redakcji juz. Tym samym wyglada to troche inaczej. Jednym sie podoba bardziej innym mniej@Marcin Jabłoński Jest szansa na powrotów ss w starym stylu? Obecnie podcast nie ma podejścia do starej ss która prowadzil tidzej . Brakuje dłuższych podsumowac i luźnej atmosfery .
Kiedy szczena?Tidzeja nie ma w redakcji juz. Tym samym wyglada to troche inaczej. Jednym sie podoba bardziej innym mniej
Nagrana dziś. Jutro będzie.Kiedy szczena?
Zapomnij. Musieliby sie potem tłumaczyć z nietrafionych typów ;) Juz widzę tą szczenę po weekendzie:
Omówienie UFC Gdańsk i KSW w duplinie. Pierwsze 50 minut o tym jak Conor spierdalał przed miejscowymi, potem 40 minut o tym czemu janek nie ma zapasów i kondycji i ostatnie 30 minut szybkie podsumowanie pozostałych walk w tym 22minuty o wartości marketingowej Pudziana. ehhh
ale i tak nie mają konkurencji na rynku więc czekam
Jeśli to jest to z przekupą renatą beger na mikrofonie to nie jestem zainteresowany. Jakoś ich styl pierdolenia o szopenie do mnie nie przemówił a dawałem im szanse 2 razy.Inthecage robi super robote
Brakuje starej luźnej ss z Tidzejem i Wojkiem . Nowy format nie ma podejścia do starego .Zapomnij. Musieliby sie potem tłumaczyć z nietrafionych typów ;) Juz widzę tą szczenę po weekendzie:
Omówienie UFC Gdańsk i KSW w duplinie. Pierwsze 50 minut o tym jak Conor spierdalał przed miejscowymi, potem 40 minut o tym czemu janek nie ma zapasów i kondycji i ostatnie 30 minut szybkie podsumowanie pozostałych walk w tym 22minuty o wartości marketingowej Pudziana. ehhh
Jeśli to jest to z przekupą renatą beger na mikrofonie to nie jestem zainteresowany. Jakoś ich styl pierdolenia o szopenie do mnie nie przemówił a dawałem im szanse 2 razy.
No Wojek to był w chuj luźny..Brakuje starej luźnej ss z Tidzejem i Wojkiem . Nowy format nie ma podejścia do starego .
Zapomnij. Musieliby sie potem tłumaczyć z nietrafionych typów ;) Juz widzę tą szczenę po weekendzie:
Dawaj materiałKurwa mac trochę wiary!
wjechała szczena na rejonDawaj materiał
ciekawe gdzie
jeden taki co chodził po wodzie rzekł, szukajcieciekawe gdzie
Wspomnien czar.
Zalezy czego oczekujesz, ja bawilem sie swietnie.Warto?
Powiedzmy, że lubię starą szczękę.Zalezy czego oczekujesz, ja bawilem sie swietnie.
Za wiele analiz tam nie znajdziesz, to jest raczej blizsze tym podsumowaniom KSW robionym z lychom ;)Powiedzmy, że lubię starą szczękę.
Czyli może być.Za wiele analiz tam nie znajdziesz, to jest raczej blizsze tym podsumowaniom KSW robionym z lychom ;)
To dawaj terazNagrana
@Krzysztof Skrzypek montuje, u niego musi być prefekt! Będzie jutro.To dawaj teraz
@Krzysztof Skrzypek montuje, u niego musi być prefekt! Będzie jutro.