Liczę, że podzielicie się swoimi przemyśleniami nt. informacji przedstawionych w tym artykule:
http://www.eurosport.pl/sporty-walki/pudzian-wraca-a-na-ksw-15_sto2686883/story.shtml
Jak zapatrujecie się (może słychać już jakieś plotki?) na sprawę pasa LHW KSW: będzie oczekiwanie na powrót do zdrowia Janka, zakontraktowanie Polaka, czy też innego obcokrajowca?
Co sądzicie o sytuacji z pasem w wadze średniej po zwakowaniu pasa w wadze półciężkiej przez Mameda. Mamed chce walki o pas middleweight lecz mistrzem jest Krzysztof Kułak z którym obiecał sobie że nie będzie walczył. W dodatku jeszcze kontuzja Kułaka która wyklucza go co najmniej do KSW 17. Poza tym w walce o pas pozostali jeszcze Michał Materla i James Zikic którzy najprawdopodobnie staną na przeciwko siebie w ringu na KSW 16.
Myślę że im więcej będziecie czy też będziemy mówić po pojedynkach 3x5 tym lepiej, także dołączam się do prośby krzycha. To z pewnością nie zaszkodzi a może pomóc.
Nie natknąłem się nigdzie na to i dziwi mnie że nikt nie pytał. - Co się stanie z kobietami walczącymi w Strikeforce po przejęciu przez UFC? Zostaną zwolnione czy może wprowadzą walki pań (to chyba raczej mało prawdopodobne)? Jeżeli gdzieś było to proszę o linka.
Było to wałkowane. Póki istnieje Strikeforce, dopóty kobiety będą tam walczyć. Póki co nic się nie zmienia, trudno wyrokować co będzie potem. Na dzień dzisiejszy Dana White uważa, że nie ma tylu dobrych zawodniczek by mógł utworzyć w UFC kobiecą dywizję.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.