damianancelotti Maximum FC Bantamweight Feb 9, 2012 #2 Trzeba zakładać do tego oddzielny temat? Mogłes to wrzucić do skóry albo tematu ze szklaną szczęką.
Ramp4ge Shark Fights Heavyweight Feb 9, 2012 #3 Filmik średni, ale jeśli chodzi o słowa wypowiadane przez [strike]Hitlera[/strike] Venoma, to ma rację . Condit był lepszy .
Filmik średni, ale jeśli chodzi o słowa wypowiadane przez [strike]Hitlera[/strike] Venoma, to ma rację . Condit był lepszy .
stasinek34 KSW Heavyweight Feb 9, 2012 #5 Kaczka miał bana na zakładanie nowych tematów w takich sprawach....
stasinek34 KSW Heavyweight Feb 9, 2012 #9 Kaczka - tak samo było ostrzeżenie, żebyś nie zakładał nowych tematów.... Jeśli się ten przyjmie to spoko, nie będe się czepiał.
Kaczka - tak samo było ostrzeżenie, żebyś nie zakładał nowych tematów.... Jeśli się ten przyjmie to spoko, nie będe się czepiał.
Wojsław Rysiewski KSW Feb 9, 2012 #11 filmik udany, uśmiałem się, ale dam ci bana za założenie tematu :)
Semper Fidelis Jungle Fight Heavyweight Feb 9, 2012 #15 Nicki zmienia jak rękawiczki ale i tak dla większości jest żałosny.
Madman Bellator Welterweight Feb 9, 2012 #16 To niedopuszczalne... Spierać się z punktowym na KSW 18... będą bany, skończycie jak Lucifer... Fajne Kaczka :-)
To niedopuszczalne... Spierać się z punktowym na KSW 18... będą bany, skończycie jak Lucifer... Fajne Kaczka :-)
kid future Jungle Fight Welterweight Feb 9, 2012 #19 Hahaha no nie mogę:):):) Kaczka zdecydowanie powinieneś spieniężać swoje pomysly:) Pomysl nad tym:P
Kukul24 Bellator Middleweight Feb 9, 2012 #20 Dobre nawet bardzo:) Ale ja zgadzam się z Venomem w tej sprawie Condit zdominował Diaza i tyle.
Marcin Jabłoński Bellator Bantamweight Cohones MMARocks Feb 9, 2012 #25 2 teksty dobre"nie płacz, może nie da Ci bana" i o Lucku ogólnie spoko, mozna się pośmiać :-) aleeeeeeeeeeeeeeee.... i tak jesteś Grzesiem Okocimskim, 6 razy, szef wesele i takie takie :-)
2 teksty dobre"nie płacz, może nie da Ci bana" i o Lucku ogólnie spoko, mozna się pośmiać :-) aleeeeeeeeeeeeeeee.... i tak jesteś Grzesiem Okocimskim, 6 razy, szef wesele i takie takie :-)
Yaas Bellator Light Heavyweight Feb 9, 2012 #27 filmik znany, ale adaptacja kaczki ciekawa. jestem na tak... :-)
Tar-Ellendil Vale Tudo Championship Feb 9, 2012 #30 No brawo kaczka oddaje sens ostatnich dyskusji :D