Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Widzę, że jesteś jednym z tych kolesi którzy lubią rozkręcać zadymy a potem przyglądać im się z bokuNie śledzę covidovego tematu a @respect ostatnio nie zarzuca ankiet to postanowiłem stworzyć tą.
Zobaczymy jakie nastroje na forumku
Zaznacz czym byś chciał w takim razieBrakuje w ankiecie
Jeszcze czekam
No ale nie wiem czym bo czekam na większa liczbę danych co powodują te szczepienia w dłuższym okresie.Zaznacz czym byś chciał w takim razie
Dodałem też swój głos żeby nie było. Ja mam modernę w przyszłym tygodniu.
Ta peewnie. To każdy by tak chciał Decyduj!No ale nie wiem czym bo czekam na większa liczbę danych co powodują te szczepienia w dłuższym okresie.
Widzę, że jesteś jednym z tych kolesi którzy lubią rozkręcać zadymy a potem przyglądać im się z boku
U mnie na wsi tylko Astrę mieli na przyszły tydzień i nie miałem wyboruJa mam modernę w przyszłym tygodniu.
OjojojU mnie wjechała Asterka
https://szczepienia.github.io/ możesz tutaj też sprawdzać dostępność i jak coś lepszego w twojej okolicy to na 989 konsultant może cię przepisaćU mnie na wsi tylko Astrę mieli na przyszły tydzień i nie miałem wyboru
Dzięki Byku!!!!! Nawet nie wiedziałem o takim czymś. Właśnie się przepisałem na 26 maja na J & J :):):):) Tylko raz i z bani:)https://szczepienia.github.io/ możesz tutaj też sprawdzać dostępność i jak coś lepszego w twojej okolicy to na 989 konsultant może cię przepisać
Posłuchaj minutkęJa to zrobię na szczura
Jak by Cię dzisiaj chcieli przymusić byś wsiadł do wagonu i pojechał do Oświęcimia, to tak bez walki byś pojechał jak ostatni bezjajowiec ?(chociaż pewnie i tak będziemy przymuszeni)
Posłuchaj minutkę
Jak by Cię dzisiaj chcieli przymusić byś wsiadł do wagonu i pojechał do Oświęcimia, to tak bez walki byś pojechał jak ostatni bezjajowiec ?
Jesteś facet kozak niezłomnypatol czy rurkowiec z korpo ?
Posłuchaj minutkę
Jak by Cię dzisiaj chcieli przymusić byś wsiadł do wagonu i pojechał do Oświęcimia, to tak bez walki byś pojechał jak ostatni bezjajowiec ?
Jesteś facet kozak niezłomnypatol czy rurkowiec z korpo ?
Nic, byłem dziś zawieść do rodziców w Górach dudki które wyciągnąłem od biedaków z kieszeni. Teraz zacieram rączki jak na góralevolksa przystało. Tylko dziś mnie jeden Bajok nastraszył, że na ludzkiej krzywdzie się dorabiać to na dzieci klątwa spada.Tytek, byku, co tam u Ciebie?
To jest wszytsko śmieszne.
To ci się nawet udałoSputnik - Konfederacja
Akurat nie bo Konfa to też żydy i satelita Pisu udająca opozycjęTo ci się nawet udało