torpedo UFC Featherweight Aug 30, 2016 #7 Transfer do mmanews,czy tego do tego z małym mikrofonem? Spoiler stóweczka
Dzihados UFC Light Heavyweight Cohones MMARocks Aug 30, 2016 #11 100-ka @Szady! Tu masz zyczenia od nerdow, dla rownowagi, na fb widze sama plec piekna :)
Szady MMARocks Cohones Aug 30, 2016 #12 Dobry clickbait @kaczka41 :) Dzięki za życzenia. Jeszcze rok i będzie trzydziestka. Tylko nie wiem, czy się z tego cieszyć.
Dobry clickbait @kaczka41 :) Dzięki za życzenia. Jeszcze rok i będzie trzydziestka. Tylko nie wiem, czy się z tego cieszyć.
Masu UFC Light Heavyweight Aug 30, 2016 #13 Szady zdrowia, szczęścia, karlicy na kawalerskim i dużo banów.
Szady MMARocks Cohones Aug 30, 2016 #16 J-Son said: Najlepszego! :) Click to expand... Przepiękny prezent. Przyda się na pewno
Boomster EFC Africa Bantamweight Aug 30, 2016 #21 Najlepszego Twoja fanka Asia ma da Ciebie urodzinowy tort (niestety bezglutenowy )
Miszon Grabarz Aug 30, 2016 #22 100 lat @Szady , milionów wygranych na zakładach, aby Def dał ci podwyżkę (hehe) No i zdrowia!
ninja Vale Tudo Open Aug 30, 2016 #26 Szady said: Dobry clickbait @kaczka41 :) Dzięki za życzenia. Jeszcze rok i będzie trzydziestka. Tylko nie wiem, czy się z tego cieszyć. Click to expand... 100wa ciesz się pókiś młody!!!
Szady said: Dobry clickbait @kaczka41 :) Dzięki za życzenia. Jeszcze rok i będzie trzydziestka. Tylko nie wiem, czy się z tego cieszyć. Click to expand... 100wa ciesz się pókiś młody!!!
cruor Bellator Light Heavyweight Aug 30, 2016 #30 Conor Król!!!!!!!!!!!! No i najlepszego wszystkiego dla solenizanta