Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Chciałem wrzucić do Skóry, ale kolega mnie tam pogonił to wrzuciłem tutaj na szybko, a do Sucharów za często nie zaglądam (zaledwie 61 postów w 1,5 roku!) czyli jakie daj odpocząć2 posty wyżej. 2 tygodnie wczasów od wrzucania. Daj ludziom odpocząć od tych sucharów, proszę.
Nękasz nas tymi wrzutami kasjusz... za takie powtórki to niejeden premium straciłChciałem wrzucić do Skóry, ale kolega mnie tam pogonił to wrzuciłem tutaj na szybko, a do Sucharów za często nie zaglądam (zaledwie 61 postów w 1,5 roku!) czyli jakie daj odpocząć
PS. a to już podchodzi powoli pod nękanie...
Ale nie w tym temacie... 1 taka wpadka tutajNękasz nas tymi wrzutami kasjusz... za takie powtórki to niejeden premium stracił
To nie ważne w którym temacie. Jak to ty nie masz konta premium?Ale nie w tym temacie... 1 taka wpadka tutaj
Jakie premium?
Powtórki mi się rzadko zdarzają, a jak ktoś szybko zwróci mi uwagę to usuwam... a co to konta premium, to nie wiem o co chodzi... chyba nie o dostęp do PremionesTo nie ważne w którym temacie. Jak to ty nie masz konta premium?
Zagadaj do administracji moze coś się da jeszcze zrobićPowtórki mi się rzadko zdarzają, a jak ktoś szybko zwróci mi uwagę to usuwam... a co to konta premium, to nie wiem o co chodzi... chyba nie o dostęp do Premiones
No i chuj Ci po tym HOF jak premium nie masz?Powtórki mi się rzadko zdarzają, a jak ktoś szybko zwróci mi uwagę to usuwam... a co to konta premium, to nie wiem o co chodzi... chyba nie o dostęp do Premiones