Tez o tym pomyslalem i pewnie zbalamuci jakas kolejna jebnieta milosniczke "chcialabym.miec malego mulatka, sa takie sliczne". GrrrrrrMały Bambo już zaraz szkołę kończy
Dla takich idiotek powinien byc osobny krag w piekle.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Tez o tym pomyslalem i pewnie zbalamuci jakas kolejna jebnieta milosniczke "chcialabym.miec malego mulatka, sa takie sliczne". GrrrrrrMały Bambo już zaraz szkołę kończy
Jak widzę u kogoś tego typu naklejki na aucie to od razu wiadomo z kim mamy do czynienia
Mały Bambo już zaraz szkołę kończy
Na zewnątrz alfa, w środku beta.Jak widzę u kogoś tego typu naklejki na aucie to od razu wiadomo z kim mamy do czynienia
Ojciec kolegi na popijawie powiedział, że jego brat ma córkę co się w DE czy UK puściła z murzynem, skwitował to krótko,Tez o tym pomyslalem i pewnie zbalamuci jakas kolejna jebnieta milosniczke "chcialabym.miec malego mulatka, sa takie sliczne". Grrrrrr
Dla takich idiotek powinien byc osobny krag w piekle.
Jak widzę u kogoś tego typu naklejki na aucie to od razu wiadomo z kim mamy do czynienia
Na zewnątrz alfa, w środku beta.
Wypraszam sobieGolfiarze …
Pracowałem kiedyś z Murzynem… powiedział mi ze małe czarne dzieci są najbrzydsze! Z kultury nie zaprzeczyłem ;)Ojciec kolegi na popijawie powiedział, że jego brat ma córkę co się w DE czy UK puściła z murzynem, skwitował to krótko,
nic gorszego nie może człowieka spotkać...
Fakt, też wspólczuje murzynowiOjciec kolegi na popijawie powiedział, że jego brat ma córkę co się w DE czy UK puściła z murzynem, skwitował to krótko,
nic gorszego nie może człowieka spotkać...
uderz w alfę a beciak się odezwie.Golfiarze …
uderz w alfę a beciak się odezwie.
bambus coś kupuje?III czy IV?
Spoko mordo, kiedyś kupisz prawdziwy samochód
Ukradłbym sobie alfę, ale nie umiem jeździć lawetą.III czy IV?
Spoko mordo, kiedyś kupisz prawdziwy samochód
Co najwyżej na parkingu albo placu przed warsztatem. Ciężko namierzyć jeżdżąca na ulicy.uderz w alfę a beciak się odezwie.
Fszystkie
nawet bym w akcje takiej firmy zainwestował
Zainwestował we własnej osobie? ;)nawet bym w akcje takiej firmy zainwestował