w wawie są trzy kluby które chyba warto polecać a mianowicie okniński team, allinace team, oraz copacabana.
A jeżeli chodzi kluby mma? marzy mi sie klub z prawdziwego zdarzenia, trener od boksu, thaia, zapasów, bjj, i ewentualnie ktoś od mma, który by to wszystko posklejał i ułozył w całość.
Jeśli chodzi o ilość i rozkład treningów, to Radek (lub ktoś od niego) prowadzi zajęcia na gwardii, karowej, pradze, bemowie i Watson w BKK, ponadto SF z zapaśnikami raz w tygodniu na AWFie prowadzi Mąka. Miejsc do trenowania jest mnóstwo trzeba tylko chcieć się kulać z nami :)
Perfumiarz
dzieki, chyba pojde na karowa - jedyne terminy ktore mi odpowiadaja na tyle zebym mogl conajmniej dwa razy w tyg chodzic plus jestem poczatkujacy
gdzies na forum jakims znalazlem tel do Radka i jutro bede dzwonil
(jakby sie okazalo ze tel nieaktualny to podalbym Ci jutro maila i bylbym wtedy wdzieczny za ten namiar ;) )
strona klubu allianceteam.waw.pl, atmosfera specyficzna, bardzo koleżeńska i niesamowicie luźna :) ja trenuję u Radka 1,5 roku i mogę z czystym sumieniem polecić każdemu :) dość powiedzieć, że sporo osób przechodzi z innych sekcji :)
no bylem:)
troche tloczno (mam nadzieje ze sie troche osob wykruszy to zrobi sie miejsce na cwiczenie stojki;) ), poza tym generalnie spoko, choc mysle ze za wczesnie zebym mogl sie wypowiedziec jakos bardziej i zarekomendowac kolejnym osobom badz tez odradzic
Chodziłem 2 lata (nieregularnie) na Karową jeszcze jak była, w mojej ocenie, mniej popularna i regularnie był tłok na tej salce może poza zajęciami w godzinach wczesno-popołudniowych. Wieczorami na luzy bym nie liczył.
Tidżej, z autopsji mogę Ci powiedzieć, tłok jest pierwszy miesiąc, a później części się znudziło, zresztą wtedy więcej osób z Gwardii przychodziło, teraz będzie pewnie dużo mniej.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.