Strefa Walk odwołana!!!

Status
Not open for further replies.

Sebbeks

Legacy FC
Bantamweight
29878526153343721792422.jpg

Hahahaha wiedziałem, a teraz skąd wiem.

Przed chwilą zadzwonił do redakcji Paweł Sawicki z informacją:

• Strefa Walk odwołana. Jestem po konferencji prasowej, którą organizatorzy zwołali specjalnie w tym celu. Zaproszono kilku zawodników, którzy mieli wystąpić na rzekomej gali, po czym ogłosili jej koniec. •

Z mmanews.pl

GLF

KSW
Light Heavyweight
Nie ma się z czego nabijać. Żal zawodników, którzy zostali na lodzie.

damianancelotti

Maximum FC
Bantamweight
Jest się z czego nabijać, np. z nieporadności organizatorów. Oczywiście współczuję zawodnikom, że kilka tygodni przygotowań poszło się...

Houk

BAMMA
Lightweight
Jebaka pozywaj ich za zastraszanie i łamanie swobód obywatelskich. :P Szkoda mi ich, definitywny koniec tego projektu.

Perfumiarz

KSW
Lightweight
nie chcę wyjść na alfę i omegę, ale chyba zawodnicy powinni się orientować w polskiej scenie mma i wiedzieć co to za "marka" SW i że nie należy z nią wiązać za dużych nadziei.

HeLLRaiseRR666

Bellator
Lightweight
Nie rozumiem jednego czy organizatorzy tego nieszczęsnego przedsięwzięcia tak bardzo nie lubią swojej kasy :-) czy to jakiś wałek :-)

40293.jpg

316322_246023042102297_229966747041260_642653_1807792088_n.jpg

Przemek

PRIDE FC
Heavyweight
Szkoda zawodników i ludzi kotrzy kupili bilety ale w sumie na lepsze wyszło.Po kolejnej takiej akcji wątpie by ktoś chciałby się z nimi związywać i Ci gangstersko wyglądający właściciele dadzą sobie z mma spokój bo nie wnoszą w nic w rozwoj tego sportu a tylko niekompetencje.

SW
107825-ari-gold-gtfo.gif

Tidzej

Bellator
Heavyweight
Po pierwszej konferencji prasowej, tej na której podali do wiadomości wyniki badań Aleksa odpowiadając kilku znajomym na pytanie czy ta gala się odbędzie powiedziałem "daje im 20%". Okazało się, pierwsze wrażenie było trafne.

Yagiel

UFC
Featherweight
hahah :D :-) :-)

Brak mi słów ;]

Mam tylko nadzieję, żę osoby które kupiły bilety, dostaną zwrot i wpadną na MMA Attack :D

allladino

ONE FC
Featherweight
Ciekaw tylko jestem czy faktycznie wtopili te dziesiatki tysiecy zielonych,czy robia jakiegos sprytnego wala na kase-moze naciagaja sponsorow???

Yagiel

UFC
Featherweight
Ruskie capneli sumę i spierdolili :] Alexowi i AETeam chyba czas zamknąc granicę ;] panowie ze SW za ogromny brak profesjonalizmu powinni sobie odpuścić organizację eventów.

Status
Not open for further replies.