Starcie Adamek-Kliczko w Cyfrze+

Yaas

M-1 Global
Welterweight
zaprzyjaźniona stronka o boksie podaje, że:

"Polacy liczą na RTL. Abonenci sieci Vectra, drugiego co do wielkości operatora telewizji kablowej, prawdopodobnie walkę Kliczko - Adamek zobaczą bez dodatkowych kosztów. Przedstawiciele operatora zapowiadają, że nie planują zagłuszać sygnału stacji RTL podczas transmisji walki bokserskiej."

Born2kill

UFC
Heavyweight
Heheh, no jak będzie za darmo na RTL to obejrzę, a jeśli nie będzie tej opcji, ba, nie miałym opcji zakupić PPV, bo nie mam C+ to chyba przejdę się te 3 kilometry do Niemiec i wjadę przeciętnemu Niemcowi na chatę i się zemszczę za ich politykę ;)))

Yagiel

UFC
Featherweight
za 40 dyszki to nawet o tym nie myśle. no chyba, że Polsat zrobi taniej, ale skoro RTL jest na Cyfrze(?) i Polsacie to po kiego mam płacić ;]

slowik_1991

Legacy FC
Lightweight
Tens właśnie szukałem i jednak nie jest to to samo jest to Szwajcarska wersja RTL'u, która różni się od jego niemieckiego odpowiedniaka... reklamami ;D o innych zmianach w ramówce nie ma podobno mowy.

Tens

WSOF
Heavyweight
Chodziło mi o to, że ramówka, podobno, jest taka sama na obu progrmach, a już na pewno na obu ma lecieć walka.

Ps. to "schweiz" brzmi okropnie.

Anonymous

NoLife FC
Pozostają puby, u koleżki na chacie ( zrzuta w kilku osób - po kieszeni mocno chyba nie da ) , RTL, choć imo Vectra jednak przyblokuje , jak to miał miejsce podczas Sosnowski-Kliczko oraz streamy z neta (może ten sky sport, rtl, czy inne cuś).

Ale fakt- troche drogo jak na polskie warunki ta cena transmisji gali.

ps. Rzadziej oglądam tv ostatnio - są w ogóle jakies reklamy/zapowiedzi tej walki?!

Cactus

Moderator
Cohones
@up

Wiem tylko, że są zapowiedzi przed każdym filmem, że gala będzie transmitowana w Multikinach.

Zlatan

WSOF
Featherweight
Można jeszcze wykupić transmisję SMSem ? Mam cyfrowy polsat. I "obudzilem sie z reka w nocniku"....

noodles

Bellator
Bantamweight
nie wiem jak to jest w polsacie ale w z cyfrą było tak że wykupiłem i na kanale 112 miała pojawić się plansza Kliczko vs Adamek a jak sie nie pojawi to trzeba dzwonic na infolinie. Oczywiscie sie nie pojawila i musialem dzwonic, wiec jesli Cie spotka taki sam przypadek to raczej juz Ci nikt nie pomoze :D

dinn

Shark Fights
Welterweight
Na Cyfrze+ RTLjest na kanale 202.Na razie działa:-)

Nawet teraz coś tam szprechają o walce:-)

Nawet Małysz był

KrwS

Brutaal
Super Heavyweight
RTL powiedzial ze program bedzie dostepny. Podobno nikt nie moze go blokowac.

Zlatan

WSOF
Featherweight
dzieki slowik, wlasnie szukalem i tez znalazlem RTL Schweiz. Mam nadzieje ze nie zakoduja tego i szkoda ze nie zobacze walki Rusiewicza (bokser z mojego miasta)