Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
@Omadrenixchcialbym teraz kogos oznaczyc, ale za hu* nie przypomne sobie teraz jego nicku i tej epickiej konwersacji z 2018 badz 2017 roku o biletach na ksw![]()
Hahaha piękne, podlinkuje ktoś ten deal z ostatniego razu?Przelej mi kasę, a bilety zachowaj sobie, bo na chuj mi one.
A na co chora?Zejdziesz Pan trochę z ceny? Mam horom curke i bardzo by chciała iść do cyrku.
Na wora prosteA na co chora?![]()
Varices Haemorrhoidales. Naprawdę bardzo by chciała być w miejscu, gdzie będą ludzie podobni do niej, mający podobne objawy i ból w tym samym miejscu.A na co chora?![]()
A tak serio to wystaw bilety na stronie alebilet.plDo sprzedania mam 2 bilety na KSW 49 na płytę w 3 rzędzie. Cena nominalna biletu wynosiła 1300 zł. Oba wygrałem w konkursie sprzedaje za 700 zł za sztukę.
![]()
3xwygrywaleś bilety na KSW?A tak serio to wystaw bilety na stronie alebilet.pl
Serwis jest w pełni bezpieczny dlatego ludzie chętniej na nim kupują. Ja tam sprzedawałem bilety na KSW już trzy razy.
Papierowe niestety można do 2 dni przed impreza i nie mogę wystawić.A tak serio to wystaw bilety na stronie alebilet.pl
Taniej kupić m, drożej sprzedać3xwygrywaleś bilety na KSW?
A może masz na imię Maciek, Martin lub chociaż Wojek?
No ja też miałem papierowe, ale sprzedawałem dużo szybciej. Słabo.Papierowe niestety można do 2 dni przed impreza i nie mogę wystawić.
600 za sztukę.dam 600 zł za oba. Tylko potrzebuję odpowiedzi dziś najpóźniej do północy.
Ty zostaw ten hajs lepiej na wutkie w sobotę, bo się przydaDaję pięć dych i jutro ze szwagrem jestem