Sprzedam dobre miejsca na KSW 22, w sektorze M, bezpośrednio przy wejściu zawodników do walki w niskich rzędach, po cenie nominalnej 100zł/szt. Kontakt: andre_thomas@gazeta.pl tel. 531-716-645
Kumple na KSW 12 zarobili 7K, Ja na KSW 13 zarobiłem 0, na KSW 16 utopiłem za dużo żeby pisać ale to już wina znanego portalu aukcyjnego który nie pomagał.
No tak. Jakby był mail z uważam rze albo gazety polskiej to było by wiadomo, ze jest pro - ludzkości. Kosciółek, pedofilia, zlizywanie smietany plus homofobia i zakaz prezerwatyw oraz szykanowanie juz urodzonych dzieci z invitro. Rozumiem, że wyborcza to gówno ale jej przeciwnicy to na prawde muszą mieć najebane w główkach.
Jaki ból dupy:D Te forum serio nie czuje ironii i żartów gdy na koniec zdania nie da się milion emotek. No i niezły argument; przeciwnik wyborczej od razu musi być zwolennikiem Gazety Polskiej? Tak samo ten kto nie głosował na PO w Twoim mniemaniu oczywiście jest zagorzałym fanatykiem Kaczyńskiego? Otwórz oczy, nie wszystko jest białe albo czarne.
Emotki, na cohones to podstawa. Nigdy ich nie używałem, ale na tym forum nauczyłem się wciskać je wszędzie:-)
Sprzedam dwa bilety na KSW 23 sektor M rzad 13 miejsce 14 15 kontakt pod numerem 792 250 793 cena do uzgodnienia.
to są już bilety na KSW23? :D swoją drogą niezła promocja 50zł za bilety w sektorze M, szkoda, że kupiłem wcześniej