Sprzedam autografy zawodników UFC - G. Gonzagi i J. Manuwy

Status
Not open for further replies.

bonso85

Oplot Challenge
Featherweight
Mam do sprzedania autografy Gabriela Gonzagi i Jimiego Manuwy. Zdobyłem je w Krakowie, podczas spotkania z fanami 25.02, oba na oryginalnych kartach promocyjnych UFC. Pojedynczy autograf opchnę za 120 PLN, oba w zestawie za 200 PLN. Odbiór osobisty w centrum Krakowa lub po dokonaniu wpłaty wysyłką na koszt nabywcy. Zainteresowani pisać na [email protected]

Attachments

• DSCN3969.JPG
    DSCN3969.JPG
    60.5 KB · Views: 46
  • DSCN3975.JPG
    DSCN3975.JPG
    29.1 KB · Views: 43
  • DSCN3976.JPG
    DSCN3976.JPG
    30.8 KB · Views: 45

B00YAK

Bellator
Featherweight
Może chłopak zbiera na suszarkę? Przecież tak wtedy padało, a trzeba było stać w kolejce na zewnątrz... Nie wyśmiewajcie się :sad:

A

Alibaba

Guest
Mam do sprzedania autografy Gabriela Gonzagi i Jimiego Manuwy. Zdobyłem je w Krakowie, podczas spotkania z fanami 25.02, oba na oryginalnych kartach promocyjnych UFC. Pojedynczy autograf opchnę za 120 PLN, oba w zestawie za 200 PLN. Odbiór osobisty w centrum Krakowa lub po dokonaniu wpłaty wysyłką na koszt nabywcy. Zainteresowani pisać na [email protected]
a podatek odprowadzony? zgłaszam do US

TYTUS

UFC
Middleweight
Żółta Kartka
Jak będziesz miał autograf Różala na Biblii albo na Tygodniku Kościelnym to dam 500
Interesuje mnie też suweniry/gadżety :
Kroplówka Pudziana
Bejzbol Aslana
Psychotropy Mirka
Rozpiska diety Bazelaka
i oczywiście melonik Omena (mówił niedawno że wystawi go na licytacje) !

Wewiur

Bellator
Light Heavyweight
Autograf darmo, atention whore jeszcze zapłaci za jego wystawienie.
Gotów byłem wejść all in, ale że tak nisko cenisz to nawet lepiej. Moje all in to chwilowo 0 zł 0 gr, więc chociaż na jedno wyjdzie to satysfakcja, że się nie sprzedałem jak autografy twórcy tematu (albo koleżanki kolegi z czata).

Arlovski

UFC
Heavyweight
Gotów byłem wejść all in, ale że tak nisko cenisz to nawet lepiej. Moje all in to chwilowo 0 zł 0 gr, więc chociaż na jedno wyjdzie to satysfakcja, że się nie sprzedałem jak autografy twórcy tematu (albo koleżanki kolegi z czata).
Przebijam. Jak mi Masu zapłaci 3 złote to biorę od ręki wszystko.

Masu

UFC
Light Heavyweight

Sprzedane!

Wewiur

Bellator
Light Heavyweight
Przebijam. Jak mi Masu zapłaci 3 złote to biorę od ręki wszystko.
O nie!!! Konkurencja, spiseg, gdzie jest pis????

Edycja.
Haha, młotek poszedł w ruch, zostałem dumnym posiadaczem autografu kaczki.

Kiedy przynieść Ci kartkę? Długopis masz własny czy też mam przynieść?

Status
Not open for further replies.