Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Czyli wcale Ci Czeczeni nie są tacy źli.
Piękna sprawa,idea warta szerzenia.
a co ty gejoza jakas jestes czy ocb?@MegasamoaN dlatego trzeba o tym mowic i napietnowac takie zachowanie
a ty wspierasz terroryzm?a co ty gejoza jakas jestes czy ocb?
najpierw odpowiedz na pytanie panie baba bo nie odpowiada sie pytaniem na pytaniea ty wspierasz terroryzm?
nie, nie jestem, ale to nie ma zadnego znaczenianajpierw odpowiedz na pytanie panie baba bo nie odpowiada sie pytaniem na pytanie
a ja nie wspieram terroryzmu ale co kraj to obyczaj jak to mawiaja starzy buddysci z johannsburganie, nie jestem, ale to nie ma zadnego znaczenia
ciekawe czy jakby jakiemus sparingpartnerowi ( cwelowi ) faja stanela podczas kulanki z nim to ciekawe jak by zareagowal
Czyli kto dla Kadyrowa niewygodny to pedal . Najlepsze,ze w krajach muzulmanskich jest od groma pedalow dlatego ze istnieje wielozenstwo ,hipokryzja level hard . A jesli ktos faktycznie mysli,ze to spoko inicjatywa to hooy mu w doope bez wazeliny .
Poczekaj az radykalne muslimy dotra do Polski ,dla nich jako niewierny jestes dokladnie tam gdzie pedaly i zaslugujesz na to samo .
Ale szybciej pedałują .Ale pedały wolniej biegają
Ale szybciej pedałują .