Jacek Okninski
Inoki Genome Federation
Pierwsze, nieśmiałe próby z podcastem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Mi tylko pierwszy odcinek było troszkę zle zrozumieć, następne juz bez problemu. Jacek troszkę sepleni, w sensie, zamiast sz wymawia s, ale to jest żaden problem. Propsy @Jacek OkninskiCiekawe, ale troszkę za szybko mówisz, przez co jesteś słabo rozumiany (chociaż w następnych odcinkach jest lepiej). Do tego dziwnie akcentujesz, co jeszcze bardziej utrudnia zrozumienie, zwłaszcza w nazwach obcojęzycznych.
Pomysł bardzo dobry, wszystko o historii mma jest cenne, tym bardziej, że mało kto ja zna i jeszcze mniej chce przekazać młodym o początkach tego sportu.
Te gale Battlecade są gdzieś osiągalne? @Jacek Okninski
Tak, na torrentach dostaniesz ripy niszowego wydania VHS/DVD. Jedyny minus jest taki, że są okrojone - brak wejściówek, wywiadów na zapleczu, a nawet części walk. Pojedyncze pojedynki są do odszukania na YT.
Dziękuje za komentarze. Fakt, moja wymowa zostawia wiele do życzenia, ale pracuję nad tym. No i są to moje pierwsze kontakty z mikrofonem (występów w Podcaście Attitude Mówi nie liczę, bo to były luźne gadki o wszystkim i niczym, a zaledwie przy okazji o wrestlingu).
Zgadza się, że na torrentach są te gale, ale nikt nie seeduje. Chyba, że masz inne źródło nić ja. Acha jeszcze jedno jakby ktoś miał VHSy z tymi galami Battlecade lub pierwszymi galami UFC to chętnie przyjmę\kupię.
Na trackerze MMA są 2 seedy. No i jak napisałem, część walk jest na YT.
mega spoko te podcasty. Najbardziej mi się podobał o Battlecade.
Ze Ci sie kurwa chce.... ;)
Jakieś tam zainteresowanie tematem i pozytywne reakcje są. Dokładać do tego też nie muszę, więc czemu miałoby się nie chcieć? Chciałem sprawdzić, jak to jest z tymi podcastami i jeżeli nie odbije się on większym echem, to zajmę się czymś innym.
kiedy podcast?
kto Ci dostarcza Internet?Będzie dzisiaj. Niestety, wczoraj przez cały dzień nie miałem internetu (wina upałów ponoć) i dopiero teraz mogę zabrać się za nagrywanie.
kto Ci dostarcza Internet?
Hehe jakby było zimno to by było, ze przez klimat, a jakby padało, ze przez opady :D o czym dzisiaj?Będzie dzisiaj. Niestety, wczoraj przez cały dzień nie miałem internetu (wina upałów ponoć) i dopiero teraz mogę zabrać się za nagrywanie.
Hehe jakby było zimno to by było, ze przez klimat, a jakby padało, ze przez opady :D o czym dzisiaj?