Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dziekuje.Tak.
Pierdol skarpety kup rajtuzy. Oszczędzasz na skarpetkach i kalesonach.
Wyjedź do ciepłych krajów, oszczedzisz na rajtuzch, skarpetach i kalisrakach.
Kup wełniane od bacy.
Mieszacie mi w glowie. Teraz za xhuj nie kupie skarpetkow. Napisze do ewyminge. Ona pomoze.Może rurki do tego.
O chuj, to już lepiej weź te 43.Mieszacie mi w glowie. Teraz za xhuj nie kupie skarpetkow. Napisze do ewyminge. Ona pomoze.
Zamowilem z aliexpress. Najwyzej gumki potne bo sie chujom nie dam!O chuj, to już lepiej weź te 43.
Mam! Oryginaly z placu.kuboty se kup
Kurwix nie pomyślałem, ze kolega skun podawał rozmiar członka. No jak będą za duże to CHUJ tam :DJaki temat - taka odpowiedź ;)))
pics or gtfo.Ja ostatnio dostałem od babci takie ładne we wzorki kolorowe, że się tak pochwalę kohonesowym panom
Wstydzę się, jestem nieśmiały i nie pozwolę sobie na zdjęcie w samych skarpetkach Misiaku kolorowypics or gtfo.
To wrzuć same skarpetki Frędzlu magiczny. One się chyba nie wstydzą.Wstydzę się, jestem nieśmiały i nie pozwolę sobie na zdjęcie w samych skarpetkach Misiaku kolorowy
Nie mogę, przepraszamTo wrzuć same skarpetki Frędzlu magiczny. One się chyba nie wstydzą.
Cienka faja. Czyli żadnych skarpetek nie ma. A babcia chociaż jest?Nie mogę, przepraszam
Babcia była, ale skarpetetki przepite i wstyd się przyznać terazCienka faja. Czyli żadnych skarpetek nie ma. A babcia chociaż jest?
Czyli babci już nie ma?:(Babcia była, ale skarpetetki przepite i wstyd się przyznać teraz
On już Ci nie odpowie. Przynajmniej przez tydzień.Czyli babci już nie ma?:(
Jestes wielkiOn już Ci nie odpowie. Przynajmniej przez tydzień.
Mam sporo rzeczy firmy "sport". Polecam.