Czy organizatorzy MMA ATTACK wyprostują niesłuszny remis przy zdecydowanym zwycięstwie Celińskiego? Cebula pokazał klasę,był szybki skuteczny silniejszy i lepszy.Wszyscy widzieli.Nawet jego trener przyznał,że Celińskiego są 2 rundy.W 3 rundzie był tylko nieskuteczny parter Fijałki.A może Sztanga o ile ma honor przyzna publicznie,że przegrał z Celińskim.A może w MMA ATTACK kupuje się walki?A może MMA ATTACK to już kabaret?
"przy zdecydowanym zwycięstwie Celińskiego?" Ile walk MMA widziałeś? 3? Przejebałeś na Ozdobie czy jak? To była dobra walka, z różnymi argumentami z obu stron i można było ją widzieć różnie, z pozycji fotela przed TV, krzesełka w Spodku jak i spod klatki.
W moich oczach tez wygral to Celinski ale remis jest jak najbardziej do przelkniecia. Jakiegos wielkiego przekretu nie widze.
1 runda 10-10 2 runda 10-9 Celiński 3 runda 10-9 Fijałka Przynajmniej ja tak to widziałem, a jak ktoś jest z Olsztyna to pewnie 1 rundę punktował 10-9 dla Celińskiego.
Skandalem to bylo jak trener tysiaclecia krzyczal do Jotki "jest dobrze" po ewidentnie przegranej rundzie :)
Czepianie się na siłę. Między rundami zawodnik nie potrzebuje racjonalnego i obiektywnego sprawozdania ze swoich poczynań tylko podpowiedzi i motywacji do dalszego wysiłku. Wiele można zarzucić Oknińskiego, ale nie to, że jest "złym duchem" w narożniku.
jak zwykle teorie spiskowe ... szybciej podejrzewałbym ustawioną walke koksa z pizda... albo decyzje jotki gdzie nijak nie mogłem znaleźć argumentów na jego zwycięstwo