user_usunięty
UFC Middleweight
Ktoś cos wie?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Kolega pytał czy coś o czymś takim w polsce. wyjaśniłem. Zresztą, ty pewnie potajemnie działasz na szkodę PL MMA, nie doceniając kursów almma!Przecież kursy ALMMA nic Ci nie dają, prócz JAKIEJŚ TAM wiedzy. W Polsce nie ma żadnego związku, ani organu, który by się tym zajmował, jeżeli czujesz się na siłach i masz duże pojęcie, to próbujesz. Poza granicami naszego kraju są takie kursy, bodajże w Anglii i Szwecji, takie kursy w CV to baardzo dużo, jednak są one strasznie drogie, a w Polsce nikt takich nie posiada. No chyba, że wolisz wylecieć na kursy do Las Vegas, ale musisz mieć kupę siana ;)
Hahaha. Nie no to jedyne kursy w Polsce. Ja wyjaśniam tylko to, że one nie dają Ci żadnych uprawnień, bo tych uprawnień mieć nie musisz, ale zawsze możesz iść i się czegoś dowiedzieć. Pamiętaj też, że każdy kurs (nawet byle jaki) w przyszłym CV dobrze wygądaKolega pytał czy coś o czymś takim w polsce. wyjaśniłem. Zresztą, ty pewnie potajemnie działasz na szkodę PL MMA, nie doceniając kursów almma!
pewnie bukmacherskich, tak jak janawet nie powiem o jakich kursach pomyślałem
ja też. Ej jak to stowe kosztuje to jade robic, biedny spedytor bedzie sobie dorabial w weekendy na jakiejs lokalnej gali...pewnie bukmacherskich, tak jak ja
Na ALMMA i PLMMA też nie?tylko to, że one nie dają Ci żadnych uprawnień, bo tych uprawnień mieć nie musisz
Wiem, że to masz na myśli i wiem, że tak jest, zastanawiam się tylko czy Mirek wymaga aby u niego mieli te kursy porobione.Chodzi mi o to, że w Polsce nie obowiązują żadne kursy.
Nie wiem jak to działa od środka. Pewnie jest to tak samo trudne jak na zewnątrz i nie ma twardo ustalonych zasad ;)Wiem, że to masz na myśli i wiem, że tak jest, zastanawiam się tylko czy Mirek wymaga aby u niego mieli te kursy porobione.