Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jak ciężko trenujesz to tak. Jak nie trenujesz w ogóle ale masz problemy z banią i bezsennością to też wskazane. Przegotowanego, wiejskiego a nie tego gówna uhtLitr mleka przed snem?
Jak robię szakszuke na śniadanie to idzie ponad pół kilo pomidorów lekko.
nie wiem czy ciężko, ale do takiego mleczka to nie wiem czy mam dostęp.Jak ciężko trenujesz to tak. Jak nie trenujesz w ogóle ale masz problemy z banią i bezsennością to też wskazane. Przegotowanego, wiejskiego a nie tego gówna uht
No i elegancko. Ja od maja jestem na offie. Po nowym roku wejde sobie na rapid po centymetrze co drugi dzień. Z chęcią bym teraz już na to wszedł, ale tak się końcówka roku poukładała że mam ze swoją bardzo sporo pobytów za granicą więc stwierdziłem, że nie będę latał z igłami przy dupie. Po nowym roku sobie ruszę znowu na spokojnie. Za tydzień w piątek lecimy znowu do Gruzji i robimy drugie podejście na Kazbek. Ogólnie zszedłem z wagi ze 115 na 107 więc zawsze to mniej do dźwigania i do dotlenienia, ale jeszcze do przyszłego roku chce zejść bez wariactwa na około 100 kg bo w planach Himalaje i Ararata a jednak już czuje po sobie że lepiej mi się funkcjonuje z mniejszą wagą, ale to ameryki nie odkryłem w sumie.W ramach ciekawostki. @Grubas @PioTRTek i reszta koksowników co się nie przyzna.
Na końcówce redukcji przeprowadziłem mały eksperyment. Do podstawowej suplementacji 100 testa co 4 dzień dorzuciłem 2x w tygodniu przed treningowo 3 jednostki GH. Tak dobrze czytacie tylko 3 jednostki GH tylko 2 x w tygodniu.
W skali 2 miesięcy:
- poprawa regeneracji
- zanik wszystkich stanów zapalnych
- zejście nadmiaru wody
- nabicie
- potężna pompa
- zwiększenie wytrzymałości na treningu
- przyspieszenie spalania
Miesiąc po odstawieniu jest mocna zmiana w sylwetce, oczywiście na minus
Trzeba zacząć sezon na zwiększanie masy.Wczoraj zrobiłem wagę po wakacjach. Mimo setek godzin przed konsolą udało się nie przytyć. 93,5 i można zacząć drugi sezon bicia wagi w dół.
Do piwnicy jeszcze się załapieszWczoraj zrobiłem wagę po wakacjach. Mimo setek godzin przed konsolą udało się nie przytyć. 93,5 i można zacząć drugi sezon bicia wagi w dół.
nie oglądałem ale w ciemno strzelam że Big Majk 112 kilo woli maszyny
no i pewnie patryk 0700 coś nowego nagra
nie oglądałem ale w ciemno strzelam że Big Majk 112 kilo woli maszyny
no i pewnie patryk 0700 coś nowego nagra
"Teraz trenuje sprawnosciowo a nie kulturystycznie"
5 sekund przed wypowiedzią chłop pokazany jak robi ćwierć ruchy na tym drążku jako powtórzenie ja jestem prosty chłop i mnie zawsze uczyli ze cwiczy sie w pełnych zakresach a takie wygibasy to raczej juz uzupełnienie treningu/ dobicie a nie pelnoprawna serie do pochwalenia sie ze robi sie 21 powtórzeń
Chlop mówi o stukajacych w klawiaturę ze nie zrobia 2 ruchów samemu robiąc kurwa ruchy jakby ruszał skórą z siurka.
Natomiast tutaj patryk 0700 zafascynowany prężnością Mariusza Pudzianowskiego porównuje innych wybitnych działaczy polskiej sceny kreatynowej, z samym dociążatorem. Swoją drogą ten patrycjusz chyba waży 84, jest umieśniony i już w niejednym jego nagraniu spotykam się z zachwytem wobec pudziana.
Akurat patrycjusz lepiej się podciąga od panów na nagraniu, chociaż waży znacznie mniej niż oni. Stwierdził, że ciężki zawodnik powinien mieć więcej siły, więc waga nie jest problemem podczas podciągania, dając analogie auta z mocniejszym silnikiem, a to też porównanie z dupy, bo w akurat podciąganiu lepsze wyniki robią lżejsi ludzie. No ale umówmy się, jak taki majk z piechowiekiem robią swoje przykurcze do drążka i pierdolą, że to jakiś wyczyn, gdzie na YT pełno jest ludzi lekkich z podwieszonymi krążkami 20+ kg, to jest kabaret.Połyk27 to sobie może ponagrywać, bo nie ma podjazdu do nikogo o kim kręci te swoje gówno filmiki.
Strzała go wyjaśnił, a dalej robi z siebie idiote.
Kulturysta ciężki ma być wielki, a nie ma się podciągać.Akurat patrycjusz lepiej się podciąga od panów na nagraniu, chociaż waży znacznie mniej niż oni. Stwierdził, że ciężki zawodnik powinien mieć więcej siły, więc waga nie jest problemem podczas podciągania, dając analogie auta z mocniejszym silnikiem, a to też porównanie z dupy, bo w akurat podciąganiu lepsze wyniki robią lżejsi ludzie. No ale umówmy się, jak taki majk z piechowiekiem robią swoje przykurcze do drążka i pierdolą, że to jakiś wyczyn, gdzie na YT pełno jest ludzi lekkich z podwieszonymi krążkami 20+ kg, to jest kabaret.
No tak go wyjaśnił, że na jakiś targach się spotkali i ten cały Patryk mu wprost prosto w jape: odejdź stąd bo Ci zajebie petardę i padniesz i inne texty które ośmieszały tego całego szczałę....Połyk27 to sobie może ponagrywać, bo nie ma podjazdu do nikogo o kim kręci te swoje gówno filmiki.
Strzała go wyjaśnił, a dalej robi z siebie idiote.
A tutaj macie przykład paralityzmu od siłowni …..chociaż oni to jeszcze się imają różnych zajęć i próbują, ale widać, że ten młodszy strongman barku nie potrafi otworzyć żeby oszczepem rzucić itp a kulturowniki hodowlane co się napędzają paszą dla trzody i wbijają środki weterynaryjne to już całkiem by się pozrywały i byłby płacz, ich to by i oszczep i młot porwał w podróż.
Co powiesz na to jak Sam Sulek robi takie salto do wody, gdzie większość tych "ćwiczących funkcjonalnie" z połową jego masy nawet nie będzie miało podejścia do takiego czegoś?
Jak ktoś jest paralitykiem bez mięśni, to mięśnie nie dadzą mu sprawności i będzie dalej paralitykiem tylko z kupą mięsa. Ale jak ktoś jest sprawny "bez" mięśni to nawet jak zrobi dużo za dużo masy, to sprawność mu nie zniknie, jedynie najwyżej cardio odpadnie.
nie nazywaj kulturystyki sportemdlatego nikt znaczący coś w sporcie
130 kg na scenie i normalnie rusza się jak kaleka, bo nie stał na rękach i nie ćwiczył na trxie.
Ten to samo.
99% populacji nie wykonaSalta do wody z trampoliny nie są czymś niezwykłym
To samo można powiedzieć o 99% populacjiCi ludzie z przerostem mięśni od anaboli się upośledzają, jego złapiesz za nogę i on leci jak wielka kłoda albo tlenu ma na kilkadziesiąt sekund w przepychankach.
Do pewnego stopnia. W większości są to predyspozycje genetyczne, rodzaj włókien mięśniowych, proporcję kończyn i miesca przyczepów mięśni. Ostatecznie prawda jest taka, że większość zostaje przy tym, w czym ma sukcesy (a więc predyspozycje genetyczne) i jak ktoś zrobi 3 serie na hantlach i mu łapy rosną to idzie w kulturystykę, a jak ktoś nie rośnie to szuka dalej. I odwrotnie, jak ktoś ma dużą moc to idzie w rzut oszczepem, skoki czy dwubój a nie szuka szczęścia w maratonie.Jak się robi serie które trwają 20 sekund z ciężarem i tego się ciało nauczy
Obejrzyj jego stare treningi. Będziesz mógł się pośmiać z kalecznych "półruchów".Przecież ten cały Greene to tancerz. Od lat to uprawia oprócz pompowania, inna sprawa, że ćwiczy małymi ciężarami czy tam mniejszymi bo jak sam wspominał w jakimś wywiadzie "nie miałby tej gibkości jakby jego trening wyglądał inaczej" i to jest champion który poświęca dużo czasu na jeden i drugi trening. Z tego żyje.