Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
i jak tam? urosłeś?Warto chodzić na siłkę w wieku 14 lat? Bo starsi koledzy mi tego odmawiali. Że przestanę rosnąć czy coś;/ Koledzy z klasy chodza i nic się nie dzieje. Normalnie sobie trenują;/ Tak więc to co mówia starsi koledzy o siłce w tak młodym wieku to jest prawda?;/
Warto chodzić na siłkę w wieku 14 lat? Bo starsi koledzy mi tego odmawiali. Że przestanę rosnąć czy coś;/ Koledzy z klasy chodza i nic się nie dzieje. Normalnie sobie trenują;/ Tak więc to co mówia starsi koledzy o siłce w tak młodym wieku to jest prawda?;/
Tak do 17 lat to najlepszym ogolnorozwojowym sportem jest pływanie. Porozciągasz odpowiednio mięśnie itp. Pózniej jak zaczniesz cwiczyc w wieku np 17 lat na siłowni to łatwiej zbudujesz szerokie plecy, a przy okazji się gdzies kulaj i masz pewność, że nie przeciążysz organizmu. Od 17 lat podkręć tępo, dorzuć lub zamień na coś twardszego, sporty uderzane, mma, siłke.Warto chodzić na siłkę w wieku 14 lat? Bo starsi koledzy mi tego odmawiali. Że przestanę rosnąć czy coś;/ Koledzy z klasy chodza i nic się nie dzieje. Normalnie sobie trenują;/ Tak więc to co mówia starsi koledzy o siłce w tak młodym wieku to jest prawda?;/