Stan_bjj Oplot Challenge Lightweight Sep 19, 2011 #1 No i stało się ;) czekałem na to :) http://www.bloodyelbow.com/2011/9/19/2436567/report-dan-henderson-vs-mauricio-shogun-rua-ufc-139 a niby shogun mówił ze na gale fox sie nie wyrobi. a to tylko tydzień pózniej
No i stało się ;) czekałem na to :) http://www.bloodyelbow.com/2011/9/19/2436567/report-dan-henderson-vs-mauricio-shogun-rua-ufc-139 a niby shogun mówił ze na gale fox sie nie wyrobi. a to tylko tydzień pózniej
Bubi ONE FC Flyweight Sep 19, 2011 #2 Ale zajebiste walki nam się szykują :-) Ali vs Lesnar, Penn vs Debil, Hendo vs Shogun, zaraz się rozpłynę ze szczęścia :-)
Ale zajebiste walki nam się szykują :-) Ali vs Lesnar, Penn vs Debil, Hendo vs Shogun, zaraz się rozpłynę ze szczęścia :-)
Stan_bjj Oplot Challenge Lightweight Sep 19, 2011 #3 a właśnie. Jeśli ma to być walka wieczoru to trzeba pamiętać ze chyba od 138 każdy ME ma byc 5x5min :)
a właśnie. Jeśli ma to być walka wieczoru to trzeba pamiętać ze chyba od 138 każdy ME ma byc 5x5min :)
bobyflex BAMMA Welterweight Sep 20, 2011 #5 hah, chciałem to wrzucić ale zostalem uprzedzony... mega starcie:-)
Madman Bellator Welterweight Sep 20, 2011 #6 No trzeba oddać, ze drugie półrocze w wykonaniu UFC jest mega!
Yaas Bellator Light Heavyweight Sep 20, 2011 #7 ciekawe zestawienie. jest duża szansa, że na pierwszą porażkę hendo przez ko, na co ja osobiście mocno liczę...
ciekawe zestawienie. jest duża szansa, że na pierwszą porażkę hendo przez ko, na co ja osobiście mocno liczę...
Anonymous NoLife FC Sep 20, 2011 #8 Forma Szoguna ostatnio była naprawdę dobra. Boję sie jednak, że na Dana nie starczy. .. Btw. Witamy Hendo w UFC! :-)
Forma Szoguna ostatnio była naprawdę dobra. Boję sie jednak, że na Dana nie starczy. .. Btw. Witamy Hendo w UFC! :-)
bobyflex BAMMA Welterweight Sep 20, 2011 #9 Tak swoją drogą, to za chwilę po Strikeforce pozostaną juz tylko wspomnienia...
bobyflex BAMMA Welterweight Sep 20, 2011 #11 Dokładnie tego kaczor, stwierdzam tylko fakt. Myślałem co jedynie, że może odrobinę dłużej to potrwa...
Dokładnie tego kaczor, stwierdzam tylko fakt. Myślałem co jedynie, że może odrobinę dłużej to potrwa...