Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dokładnie.Żaden sernik. To podciasto.
Ale Cię to musiało zakłućSernik z rodzynami jedzą tylko fajnopolacy
Andrzej przecież ja cohones traktuje jako forum 100% rozrywkowe i cisnę bekę z wielu wątków - tu mnie nic nie zaboli i nie zakłuje. Nie obraz się, ale dla mnie jesteście kwadratowymi awatarami i niczym więcej.
Dokładnie!Andrzej przecież ja cohones traktuje jako forum 100% rozrywkowe i cisnę bekę z wielu wątków - tu mnie nic nie zaboli i nie zakłuje. Nie obraz się, ale dla mnie jesteście kwadratowymi awatarami i niczym więcej.
Jesli Ty możesz trollować wszędzie to dlaczego ja nie mogę?
Dokładnie!
O żesz Ty w mordę, tego jeszcze nie słyszałem.Nie obraz się, ale dla mnie jesteście kwadratowymi awatarami i niczym więcej.
Jesli Ty możesz trollować wszędzie to dlaczego ja nie mogę?
bastiano ty się lepiej pochwal co tam w koszyczku do święcenia będzie dzwonić (%) o słoik winiary...
odpowiadając na temat to obojętne, może być nawet z brzoskwiniami
Taa, ostatnio opowiadałeś, że Twoje psy gadają w świętaw święta nie pije
Taa, ostatnio opowiadałeś, że Twoje psy gadają w święta
Brzoskwinie spoko, tak samo mango, czy jakiś mix z kakao czy z polewą czekoladową, toffi, carmel ale nie kurwa rodzyny -.-może być nawet z brzoskwiniami
gdzie pracuje po 12h dziennie
A jak ktoś jeszcze pizze z ananasem lubi?To że ktoś lubi kielecki to przeżyję ale sernik z rodzynkami
Będziecie sie smażyć w piekle za te rodzynki
Rób ankietę, sprawdzimyA jak ktoś jeszcze pizze z ananasem lubi?
Niczego poza gołdąw święta nie pije
Po co się tak pierdolić, zróbmy od razu ankietę "kto lubi jeść gówno" i będzie wiadomo kto jest miłośnikiem kieleckiego, sernika z rodzynkami i pizzy z ananasemA jak ktoś jeszcze pizze z ananasem lubi?