Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Chciałem dać lajka, ale to był falstartSernik królem ciast jak szczupak królem wód a kielecki królem majonezów
A kiedy wracasz do roboty?Kto jest królem ciast na wielkanoc?
Kto o zdrowych zmysłach je makowiec na Wielkanoc?Kto jest królem ciast na wielkanoc?
PoprawiłemKto o zdrowych zmysłach je ciasto na Wielkanoc jak na stole tyle mięsa?
Przecież bastek to pisał. On kończył podstawówkę nie geografię.Ja tu w ogóle widzę, że największy hit tego tematu to jest w ankiecie: "nie nawidze"
![]()
No kurwa, jak można porządny prawilny sernik porównywać do tej sprzedajnej mendy, konfidenta sernika.
Makowca! Nawet mi to przez klawiaturę nie chce przejść.
Postawić tego potwora octowego w jednym zdaniu z sernikiem, to obelga dla wszystkich gospodyń domowych.Sernik królem ciast jak szczupak królem wód a kielecki królem majonezów
Postawić tego potwora octowego w jednym zdaniu z sernikiem, to obelga dla wszystkich gospodyń domowych.
Sernik, oczywiście bez rodzynek, bo równie dobrze można do niego nasrać zamiast dodawać te suszone bobki.
Księga ulicy mówi jasno, kto makowiec wpierdala ten na psy gania.
Bo tutaj trzeba mieć jakieś poczucie smaku by pojąć każdy aspekt mojego porównania. A sernik tylko z rodzynkami, ucierany ręcznie w makutrze z delikatnym dodatkiem wódeczki co by był wilgotny i rozpływający się w ustachto samo, odlajkowałem
![]()
Sernik i oczywiście bez rodzynek.
Może komuś z wigilii zostałKto o zdrowych zmysłach je makowiec na Wielkanoc?
sernik tylko z rodzynkami
bo wiadomo że z rodzynkami.
Nic nowego :)faktycznie nie przemyslalem jej