Miałem tą samą reakcję.Scenarzyści Wiedźmina![]()
Miałem tą samą reakcję.
Jak będzie chujnia to przynajmniej internet dostarczy rozrywki.No niestety, te nazwisko tylko potwierdziły jaki target Netflix wybrał przy Wiesku. Wyczuwam OGROMNA gównoburzę podczas premiery.
Jak będzie chujnia to przynajmniej internet dostarczy rozrywki.![]()
jebać, mi tez sie bardzo podobalJa pierdole Syfy anulują The Expanse po tym sezonie. Co za kurwy przebrzydle. Czemu ludzie nie chcą oglądać tak dobrych seriali
Ni mo, zawsze po paru miechach wrzucają.jebać, mi tez sie bardzo podobal
teraz mam nowy sezon jest juz caly moze na Netflixie?
ajj to trzeba czekacNi mo, zawsze po paru miechach wrzucają.
A ja skończyłem. W międzyczasie zrobiłem 3% i teraz zacząłem The Rain.Ja zacząłem Alienistę. Nawet niezły.
I jak oceniasz?A ja skończyłem. W międzyczasie zrobiłem 3% i teraz zacząłem The Rain.
Alienistę? Całkiem fajny, klimatyczny. Coś pomiędzy Sherlockiem, a Mindhunterem. Jak będzie drugi sezon to z chęcią wrócę.I jak oceniasz?
Dopiero 4 odc wyszły ale dalej trzyma wysoki poziomajj to trzeba czekac
a jak tam sezon dobry jest?
Ja pierdole Syfy anulują The Expanse po tym sezonie. Co za kurwy przebrzydle. Czemu ludzie nie chcą oglądać tak dobrych seriali
Trzeci się kończy jakimś cliffhangerem czy jest to jakoś zamknięta całość? Pytam, bo leży na watchliście netflixowej, a nie chciałbym zaczynać serialu, który się urwie w połowie.
Obecnie na tapecie drugi sezon Legion - bardzo ładne, ale słabsze póki co od pierwszego sezonu - oraz Happy. Po dwóch odcinkach dosyć sympatyczne, lubię takie rzeczy.
:)Dopiero 4 odc wyszły ale dalej trzyma wysoki poziom
Zgadaj się z kimś z rodziny, że będziecie dzielić abonament na dwóch i wyjdzie was po 15 zł.Wie ktoś czy działają konta HBO GO z allegro po 12 zł? Jakiś czas temu kupiłem za 1 zł, ale po 3 dniach zablokowali i te wszystkie aukcje za 1-2 zł zniknęły i niedawno pojawiły się za 12 zł. Z netflixem za 2 zł nie było problemów. Nie dadzą cebulakowi żyć![]()
Kilka pierwszych odcinków dopiero, może jutro będę miał czas.
pewnie dzialaja, bo 12zl to calkiem duzoWie ktoś czy działają konta HBO GO z allegro po 12 zł? Jakiś czas temu kupiłem za 1 zł, ale po 3 dniach zablokowali i te wszystkie aukcje za 1-2 zł zniknęły i niedawno pojawiły się za 12 zł. Z netflixem za 2 zł nie było problemów. Nie dadzą cebulakowi żyć![]()
12zl to calkiem duzo
Wie ktoś czy działają konta HBO GO z allegro po 12 zł? Jakiś czas temu kupiłem za 1 zł, ale po 3 dniach zablokowali i te wszystkie aukcje za 1-2 zł zniknęły i niedawno pojawiły się za 12 zł. Z netflixem za 2 zł nie było problemów. Nie dadzą cebulakowi żyć![]()