Specjalnie zalozylem konto po 2 latach czytania zeby odpisac na te glupoty tabrolgzg.
PACO:
tabrolgzg - co ty za glupoty gadasz ? ja mimo ze pochodze z miasta z ktorego klubu nie lubia , nie interesuje sie pilka to nikt nic do mnie nie mowil zlego wrecz przeciwnie wszyscy byli dla mnie mili i czulem sie jak w rodzinie , wogole co ma wspolnego to ze kibicuja jakiemus klubowi ? skoro oni tam przychodza trenowac jak kazdy inny czlowiek i to ze kibicuja to ich sprawa. Co do trenera Witolda Kostki - nie wiem czy kiedykolwiek mialem okazje trenowac z takim trenerem - nie dosc ze skupia uwage na wszystkich to idealnie wylapuje najmniejsze bledty i pilnuje zeby sie ich nie popelnialo nic dziwnego ze jest trenerem kadry Low-Kick , super czlowiek , naprawde treningi 1 klasa , a atmosfera w klubie jest mistrzowska mozna sie poczuc jak w domu :) jakby nie wyprowadzka z Katowc to dalej bym tam trenowal. Naprawde polecam PACO i nie sluchaj bzur ktore napisal tabrolgzg.
Trnowalem tez w SCC - ale jakos atmosfera w tym klubie mi sie nie spodobalo dlatego zrezygnowalem.
Kleofas - podobno jest fajnym klubem boksu
Update: @down , ja przynajmiej pisalem o grupie zaawansowanej , nie wiem jak jest w tej pierwszej grupie