Witam. Jako że przygodę z BJJ zaczynałem poza krajem, a chciałbym ćwiczyć dalej (no-gi) chciałbym zapytać...
co polecacie bez kimona w stolicy? pozdrawiam
Zwiedzilem wszystkie kluby w wawie, u radka turka jest wlasnie nacisk na no gi, w copie z gi, u mirka okninskiego ' ciezki trening' submission/bjj z naciskiem pod mma. Polecam sekcje Alliance.
alliance (ul. racławicka132) pon20.00-grappling, wt19.00-bjj,20.30-mma, sroda20.00-grappling, czw20.30-grappling. Treningi bjj tylko w gi, sa jeszcze treningi na karowej i w uniwersum, ale nie obowiazuje ten karnet co na raclawickiej, chyba ze masz karte multisport
widzialem info na grapplerinfo :) ale mam w pracy blokade youtube, ogarne temat w domu :) widze ze byłem na tym treningu co radek pokazywał zajscie za plecy :)
a jak się mają treningi bjj (gi) w alliance Wawa? jest na tyle osób zeby było z kim robić? porobiłbym w Gi, tylko nie ogarniam w ogole treningów w szmatach, do tej pory tylko submission
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.