http://www.tvn24.pl/-1,1659241,0,1,saleta-vs-najman--pudzian-vs-nastula,wiadomosc.html szczerze mówiąc, mam nadzieję, ze do tego nie dojdzie w formule mma niech panowie spotkają się lepiej w ringu bokserskim Saleta odnosił sukcesy w boksie, nie w mma, i jeśli chce zakończyć pseudo sportową karierę Najmana (być może słusznie), to niech zrobi to jako pięściarz. Tym bardziej, że Najman utrzymuje, że jest bokserem. A w to, że bokserem jest Saleta akurat nikt nie wątpi.
Widzę, że młodsi fani nie pamietają, że Saleta już walczył w formule MMA i wypadł żałośnie:) Dla mnie Saleta i Najman to takie same dwa gamonie!
dlaczego nie pamiętają? a z czego to niby wynika? i dlaczego młodsi? hehe nonsens tym bardziej skoro obaj wypadli w mma bardzo źle, powinni stanąć na ringu bokserskim (jeśli już muszą się zmierzyć) chyba logiczne prawdopodobnie tym razem Najman dostanie gorsze bęcki, bo w walce z Pudzianem tylko zaliczył kilka kopów, a później się położył i klepał
Podoba mi się fragment "W przeciwieństwie do Salety, Najman ma już za sobą debiut w formule MMA. " :D :D :D
Liczę na dobry turniej LW, wtedy kogo będzie to obchodziło, w końcu ktoś musi sprzedać bilety i przyciągnąć te mln przed tv.
mimo wszystko walka Salety z Najmanem na zasadach mma jest po prostu bez sensu juz więcej sensu (w bezsensie) miała walka Pudziana z Najmanem po co dwóch bokserów miałoby sie sprawdzać nie w boksie tylko w mma - nie rozumiem o ile oczywiście uznamy Najmana za boksera (bo to już inna para kaloszy) @venom też mi się podoba ten fragment ;-)
Mam nadzieję że nie zostanę zlinczowany za odświeżenie tak starego tematu :-) Wpis Salety na fb: I jeden z komentarzy Salety pod tym wpisem:
Rozum podpowiada, że Celtic. Tym bardziej, że sponsorem został Black Energy Drink i pewnie wymaga, aby zrobić coś medialnego... Skrót "vs" między nazwiskami obydwu Panów przyprawia mnie o mdłości.
@KIBIC Gamoń po pół roku treningów debiutuje w kadrze Polski w kick-boxingu, w którym później zdobywa mistrzostwo świata, a potem mistrzostwo Europy w boksie? Wogóle to widze, że niezły wykop.