Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Strasburger zadaje dowolne pytanie zaczynające się od "Gdzie....?"
Obawiam się że mogli by to wyciąć :)Swoją droga wyobraźcie sobie taka sytuację, że cohones wystawia swój team w Familiadzie i Strasburger zadaje dowolne pytanie zaczynające się od "Gdzie....?"
Swoją droga wyobraźcie sobie taka sytuację, że cohones wystawia swój team w Familiadzie i Strasburger zadaje dowolne pytanie zaczynające się od "Gdzie....?"
Ta ale przegrali coś koło 1600 mieli.Byli w finale ? Cos wygrali ?
Familiada cohones userzy vs adminiSwoją droga wyobraźcie sobie taka sytuację, że cohones wystawia swój team w Familiadzie i Strasburger zadaje dowolne pytanie zaczynające się od "Gdzie....?"
Filipa możesz nie kojarzyć, bo akurat do programu ściągnął czapkę.Franka kojarze a ta reszta?
Ładna meblościanka![]()
Wczoraj na TVP 2 do Obiadku idealnie.
Chcę taką emotkę!
Czemu suma 0?
Rugby bez piłki lepszeFamiliada cohones userzy vs admini![]()
Obawiam się że mogli by to wyciąć :)
Narobić wstydu w Familiadzie ? To tak jakby zrobić wiochę na imprezie disco polo...Mam nadzieję, że wstydu nie narobili?
![]()
Narobić wstydu w Familiadzie ? To tak jakby zrobić wiochę na imprezie disco polo...
Czemu suma 0?
Swoją droga wyobraźcie sobie taka sytuację, że cohones wystawia swój team w Familiadzie i Strasburger zadaje dowolne pytanie zaczynające się od "Gdzie....?"
Chyba mój rekord życiowy.Tyle lajków w 2019 to jeszcze nie widziałem![]()
To jakiś błąd, przeta w tym kraju tylu ludzi się nawet nie interesuje mmaTyle lajków w 2019 to jeszcze nie widziałem![]()